Kuva: Getty Images

Mikä Hollywood-kaunotar! Lady Gagan tuoreet punaisen maton lookit salpaavat hengen, katso

29.09.2018 13:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Lady Gaga näyttelee pääosaa pian ensi-iltaan tulevassa A Star Is Born -elokuvassa.

Poptähti Lady Gaga, 32, tekee näyttävän elokuvapääroolidebyyttinsä A Star Is Born -elokuvassa. Musiikkimaailmaan sijoittuvan romanttisen draamaelokuvan on ohjannut Bradley Cooper, joka myös näyttelee elokuvan toista pääosaa. Elokuva kertoo tarinan Allysta (Gaga), joka on jo luopunut unelmastaan tulla laulajaksi, kun hän kohtaa rock-tähti Jackson Mainen (Cooper). Kaksikosta tulee paitsi duettokumppanukset myös rakastavaiset, mutta Allyn nouseva suosio ja Jacksonin päihdeongelmat luovat säröjä kaksikon välille.

Sekä Cooperin että Gagan roolisuorituksia on ylistetty laajasti, ja elokuva on kerännyt viiden tähden arvioita. Monet povaavat elokuvalle Oscar-ehdokkuuksia.

Elokuvaa on esitetty lukuisilla elokuvafestivaaleilla, ja Lady Gaga on häikäissyt olemuksellaan useissa elokuvan ensi-iltatapahtumissa. Naisen punaisen maton lookit ovat oivallisesti henkineet Hollywood-glamouria mutta säilyttäneet Gagan halun erottua massasta muotivalinnoillaan. Lady Gaga on tunnettu innovatiivisesta pukeutumisestaan. Kukapa voisi unohtaa esimerkiksi naisen lihamekkoa vuoden 2010 MTV Video Music Awards -tapahtumassa?

(kuva: Getty Images)

(kuva: Getty Images)

(kuva: Getty Images)

(kuva: Getty Images)

Lady Gaga on luonut tyylinsä monta kertaa uudestaan, ja jo aiemminkin hänet on nähty vanhan ajan Hollywood-glamouriin nojaavassa tyylissä. Vuonna 2014 Lady Gaga ja jazz-legenda Tony Bennett levyttivät yhteisalbumin, ja tämän Cheek to Cheek -albumin myötä tehdyissä esityksissä Gaga vaihtoi shokeeraamisen klassisempaan tyyliin.

Lady Gaga ja Tony Bennett Grammy-gaalassa 2015. (kuva: Getty Images)

A Star Is Born saa Suomen-ensi-iltansa 19. lokakuuta. Kyseessä on neljäs filmatisointi tarinasta, joka nähtiin ensimmäisen kerran valkokankaalla jo vuonna 1932. Aiempien samannimisten elokuvien naispääosassa on nähty muun muassa Barbra Streisand ja Judy Garland.

Lue myös: Lady Gagan tähdittämä elokuva sekoitti somen jo ennen julkaisua - katso miksi

Suosittelemme

Uusimmat