Kuva: YouTube

Cristal Snow Kymppitonni-pestistään: "Toivottavasti Riitta Väisänen antaisi sille mahdollisuuden"

04.10.2018 10:15 - Henna Koste

Kun Cristal Snow valittiin Kymppitonnin juontajaksi, moni ihmetteli - myös Riitta Väisänen.

Cristal Snow, 43, hyppäsi keväällä Riitta Väisäsen saappaisiin, kun hänestä tuli Kymppitonnin juontaja. Nyt mies kertoo Radio Novan Esko Eerikäisen Sunnuntaibrunssi-ohjelmassa taustoja, kun hänet valittiin ohjelmaan.

- Riitta sanoi, että häntä ei edes kysytty ja ihmetteli, kuka tuo Cristal on, Esko toteaa haastattelussa. 

- Riitta kyllä tietää kuka olen, olemme tavanneet monesti, joten nuo kommentit olivat outoja. Rakastan Riittaa, hän on minun toteemieläin. Aina, kun tapaan hänet, hän saa minut nauramaan. Hän on maailman hauskin ihminen, tuottaa ihanaa monologia. Hän ei voisi ikinä tehdä mitään sellaista, etten hänestä pitäisi - vaikka hän olisi ikuisesti sitä mieltä, että olen väärä juontaja ohjelmaan, Cristal toteaa.

Hän on toiveikas, että ohjelman alkuperäinen juontaja vielä katsoisi sitä. 

- Toivottavasti, kun tämä kausi pyörii, hän antaisi sille mahdollisuuden. Se on hänen lapsensa, se on päästetty nyt vapaaksi ja se toimii edelleen. He ovat luoneet Spede Pasasen kanssa jotain ihan älyttömän mageeta, Cristal hehkuttaa.

Cristal kuvailee juontotyötä todella mukavaksi. 

- Kun teimme ensimmäisen koenauhoituksen, en ollut miettinyt yhtään, mitä teen. Ihmiset istuivat tuolilla ja heillä oli kuulokkeet päässä. Tuli sellainen olo, että kaikki mitä olin tehnyt siihen asti urallani, oli johtanut tähän. Olin niin kotonani, juontaja iloitsee. 

Kuuntele Sunnuntaibrunssi-ohjelmaa sunnuntaisin. 

Voit kuunnella jaksoja täältä

Voice.fi ja Radio Nova ovat osa Bauer Mediaa. 

Lue myös: Cristal Snow vastaa Riitta Väisäsen ihmetykseen Kymppitonni-pestistä: "Tarkoitti hyvää"

Kilpailut

Uusimmat