Kuva: Mikko Räsänen

Eevi Teittinen pohtii blogissaan parisuhteen hyvää arkea: "Vaikeat ajat lujittavat"

10.10.2018 15:45 - Lauri Kujanpää

Eevi Teittinen seurustelee vapaaottelija Teemu Packalénin kanssa.

Suosittu fitnesstähti ja bloggaaja Eevi Teittinen, 29, pohtii blogissaan, kuinka parisuhteessa luodaan hyvä arki. Tekstissä Teittinen kirjoittaa, millaisena hän näkee parisuhteen ja kuinka sen pitäisi hänen mielestään toimia. 

"Ehkä paras ja tasapainoisin yhteinen arki löytyy vuosien myötä, mutta myös niiden omien vahvuuksien kautta – on hyvä saada tehdä asioita, joissa on hyvä ja joista saa toiselta kiitosta", Teittinen kirjoittaa.

Bloggaaja kertoo, että parisuhteessa riidat tulevat monesti pienistä asioista, kuten kotitöistä tai toisen pinttyneistä tavoista, jotka saattavat ärsyttää kumppania suuresti.

"Jokaisella on pinttyneet huonot tavat, jotka ovat saattaneet seurata meitä jo ihan lapsuudesta. Me emme itse näitä useinkaan tunnista, vaan näistä saa nauttia usein se toinen osapuoli. Kun pyrkii ymmärtämään toista, pääsee aina paljon pidemmälle", kertoo Teittinen.

Teittinen muistuttaa myös, että yhteinen tekeminen parisuhteessa on todella tärkeää. Oli se sitten tv:n katselua, pihahommia tai yhdessä urheilua, on toisen kanssa on hyvä löytää yhteistä aikaa.

"Yhteinen tekeminen ja jutteleminen lähentävät, vaikeat ajat taas lujittavat", Teittinen perustelee.

Eevi Teittinen seurustelee vapaaottelija Teemu Packalénin, 31, kanssa. Pari tutustui vuonna 2017.

Lue myös: Eevi Teittisen upea bikinikuva ihastuttaa Instagramissa - katso

Lue myös: Rakkauden kesä! Eevi Teittinen söpössä yhteiskuvassa Teemu-rakkaansa kanssa

Lähde: Eevi Teittisen blogi

Kilpailut

Uusimmat