Kuva: Katariina Auvinen

Näyttelijä Ilkka Heiskanen syynätään aina turvatarkastuksessa huolellisesti - syy on erikoinen

15.10.2018 20:15 - Katariina Auvinen

Ilkka Heiskasen nuoruuden hurjat harrastukset ovat kuin suoraan elokuvista.

Näyttelijä Ilkka Heiskanen, 56, on tuttu niin elokuvista kuin televisiosarjoista. Heiskanen on näytellyt muun muassa Vares-elokuvissa ja Kotikatu-sarjassa ja lokakuun alussa mieheltä ilmestyi elämäkerta.

Mies on ehtinyt kokea elämänsä aikana paljon enemmän kuin moni muu ja nuoruudesta ei puuttunut hurjia harrastuksia. 

Mies kertookin Voice.fi:lle antamassaan haastattelussa tekemänsä päätöksiä vahvasti intuition avulla. Mies päätti esimerkiksi lähteä 17-vuotiaana vaihto-oppilaaksi Yhdysvaltoihin Kaliforniaan. Sieltä mukana kulkee vamma, jonkavuoksi hänet tutkitaan lentokentän turvatarkastuksessa muita paremmin. 

- Ymmärsin aika piakkoin vaihto-oppilasvuoteni alkaessa, että koulu ei oikeastaan kiinnostanut. Ehdin käymään koulua vähän päälle kuukauden, kun ymmärsin, että tämä ei ole minun juttuni, hän kertoo. 

Heiskanen joutui sonnin jalkoihin harjoitellessaan rodeota. (kuva: Katariina Auvinen )

Heiskanen tapasi meksikolaisen tytön ja karkasi tämän kanssa pieneen San Luis Obispon kaupunkiin. Heiskanen ei jäänyt toimettomaksi vaan teki puutarhatöitä ja tutustui myös erikoisempaan työhön. 

- Tapasin kavereita, jotka tekivät töitä rodeo-klovneina. Päätin itse myös kokeilla myös rodeo-klovnin työtä, Heiskanen kertoo. 

Eräs harjoitus päättyi kuitenkin karusti, kun nuoren sonnin takasorkat osuivat Heiskasta suoraan kylkiluihin, murtaen niistä kolme.

- Satoja kiloja painava sonni heitti minut treeneissä selästään ja rupesi teuraroimaan, jonka johdosta takasorkat osuivat kylkeen, hän kertoo. 

- Se ei ollut kovinkaan kiva juttu, en voinut hengittää ja se sattui valtavasti. En mennyt kuitenkaan lääkäriin, enkä antanut tapauksen pysäyttää minua. Luulen, että minulla on korkea kivunsietokynnys, hän kertoo. 

Ainakin yksi kylkiluista ei palautunut normaaliksi, jonka vuoksi se törröttää hieman ulkonevasti kyljestä. Tämä aiheuttaa ihmettelyä lentokentän turvatarkastuksessa. 

- Minulla on rautapolvi, jonka vuoksi lentokentän turvalaite piippaa aina, kun menen siitä läpi. Sen jälkeen viranomainen ihmettelee kylkiluutani, joka törröttää ulkonevasti. Mikäs täällä on? On kuultu monesti, mutta selitän, että kyseessä on kylkiluuni, hän naurahtaa. 

Lue myös: Tänään tv:ssä: Vares-elokuva, jossa Antti Reini astuu ensimmäistä kertaa yksityisetsivän saappaisiin

Kilpailut

Uusimmat