Kuva: Getty Images

Yllättävän moni julkkis on tatuoinut entisen kumppaninsa nimen iholleen - katso ketkä

18.10.2018 11:15 - Katariina Auvinen

Ariana Grande katuu ottamaansa tatuointia. Hän peitti entisen kumppaninsa nimen laastarilla.

Hollywoodissa nähtiin melkoiset salamakihlat, kun laulaja Ariana Grande meni kihloihin tuoreen poikaystävänsä Pete Davidsonin kanssa vain viikkoja suhteen alkamisen jälkeen. Pari ehti seurustella noin kolme kuukautta, jonka aikana he ehtivät ottaa useita tatuointeja toistensa kunniaksi. Valitettavasti suhde päättyi eroon ja nyt Grande sekä Davidson ovat tulleet katumapäälle tatuointiensa kanssa. 

Davidson otti korvan taakse ison tatuoinnin, jonka hän on nyt peittänyt sydämellä. Grande taas otti nimettömäänsä entisen poikaystävänsä nimen, jonka hän oli peittänyt laastarilla viimeisimmällä keikallaan. 

Pari ei ole kuitenkaan ainut, joka on katunut entisen kumppaninsa kunniaksi ottamiaan tatuointejaan. 

Chris Brown 

Laulaja Chris Brown otti entisen tyttöystävänsä Karrueche Tanin kasvot vasempaan käsivarteensa. Pari aloitti seurustelun 2010, mutta suhde loppui lyhyeen, kun Brown jätti Tanin Rihannan vuoksi. Nainen antoi kuitenkin miehelle anteeksi lyhyen suhteen Rihannan kanssa ja he jatkoivat suhdettaan, mutta erosivat lopullisesti vuonna 2015. 

Chris Brownin vasemmassa kädessä juuri kyynärpään yläpuolella on tähden entisen tyttöystävän kasvot. (kuva: Getty Images )

(kuva: Getty Images )

Tyga

Räppäri Tyga seurusteli Kylie Jennerin kanssa pitkään, mutta pari erosi alkuvuonna 2017, jonka jälkeen Jenner pääsi yli suhteesta hyvinkin pian. Hän tuli raskaaksi toiselle räppärille, Travis Scottille ja on hänen kanssaan nyt yhdessä. Tyga otti käteensä Kylie-nimen, jota hän ei ole peittänyt. Jenner tatuoi nilkkaansa pienen t-kirjaimen, jonka hän muutti muotoon la, kun pari erosi. 

Iggy Azalea 

Räppäri Iggy Azalea seurusteli lyhyen ajan Asap Rockyn kanssa, jonka nimen hän tatuoi sormiinsa. Suhde loppui lyhyeen ja nainen alkoi katumaan ottamiaan tatuointeja. Ensin hän tatuoi ruksin Asap Rockyn nimen päälle, mutta sen jälkeen Azalea päätti hankkiutua eroon tatuoinneista laserin avulla. 

Iggy Azalea poisti Asap Rockyn nimen pikkusormestaan. (kuva: Getty Images )

Nick Cannon 

Nick Cannon vei rakkautensa aivan uudelle tasolle, kun hän otti koko selkänsä poikki menevän tatuoinnin, jossa luki "Mariah". Cannon seurusteli tuolloin Mariah Careyn kanssa. Pari päätyi eroon, jonka jälkeen Cannon peitti tatuoinnin isolla ristillä. 

Khloe Kardashian 

Khloe Kardashian oli naimisissa koripalloilija Lamar Odomin kanssa lyhyen ajan. Pari otti toistensa nimikirjaimet kämmeniinsä. Nimikirjaimet koristivat naisen kämmentä pitkän aikaa, mutta viime vuonna hän päätti poistattaa tatuoinnin laserin avulla. 

(kuva: Getty Images )

(kuva: Getty Images )

Lue myös: Erosta lisätietoa - Ariana Grande ei sietänyt kihlattunsa huumeriippuvuutta

Kilpailut

Uusimmat