Kuva: Shutterstock

Pojan nopea toiminta pelasti veljen tukehtumiselta - lue kolme tositarinaa sankarilapsista

18.10.2018 17:45 - Lauri Kujanpää

Eräs sankareista palkittiin kaupungin avaimella.

Sankareita on joka puolella. Sankaruus ei katso ikää eikä ammattia, vaan toisen auttaminen ja jopa pelastaminen ovat oikean elämän supertekoja, joita maailmassa tapahtuu päivittäin.

Life Daily -verkkosivusto on jakanut kolme tositarinaa siitä, kuinka lapset ovat pelastaneet toisen ihmisen hengen neuvokkuudellaan sekä ripeällä toiminnallaan. Tarinoissa esimerkiksi kuristuva pikkuveli selviää pahimmalta sekä hukkuva taapero vedetään lapsen toimesta pois uima-altaasta.

Lue alta kolme koskettavaa ja upeaa sankaritarinaa.

1. Riley Braden

5-vuotias Braden oli normaalisti uimassa uima-altaassa vuonna 2009. Yhtäkkiä hän huomasi  altaan reunalla 18 kuukauden ikäisen lapsen, joka humpsahti veteen. Neuvokas Braden ei jäänyt vetkuttelemaan, vaan ui heti taaperon luokse ja veti tämän ylös altaasta. Vauvan vanhemmat eivät huomanneet tilannetta ennen kuin Braden nosti lapsen ja huusi, että hänellä on sylissään vauva. Rohkea Braden palkittiin teosta kunniamitalilla sekä kaupungin avaimella Destinissä Floridassa.

2.Angelica Riggins

Isä Kenneth ja tytär Angelica olivat nukahtaneet sohvalle. Isä heräsi yöllä ja ihmetteli, miksi talossa haisee savu. Tutkittuaan tilannetta Kenneth huomasi oven takana suuret lieskat ja tumman savun, jotka lähentyivät miestä. Isä löi ripeästi oven kiinni ja meni herättämään Angelican. Neuvokkaana tyttönä Angelica ei hätääntynyt, vaan ryömi talosta ulos lattiaa pitkin, sillä hän muisti mitä koulussa oli opetettu. Isä oli jäänyt vielä taloon etsimään toista lastaan ja Angelica juoksi naapuriin soittamaan hätänumeroon. Kun palokunta saapui paikalle, kertoi tyttö, että hänen isänsä on vielä sisällä ja palokunta löysikin Kennethin tajuttomana, mutta hengissä. Kenneth ei ollut muistanut unenpöpperössä, että äiti oli hakenut lapsen jo edellisenä iltana ja talo oli ollut tyhjä. Kiitos Angelican, isä selvisi ja palokunta ehti paikalle.

3. Micah Knerl

4-vuotias Micah katsoi tv:tä kolmen veljensä kanssa samalla kun äiti laittoi ruokaa keittiössä. Yhtäkkiä Micah juoksi äitinsä luo ja sanoi, että hänen veljensä Moses tarvitsee apua. Äiti ei kuullut itkua eikä muita ääniä, joten hän ajatteli, että asia ei ole kiireellinen. Micah käväisi uudelleen olohuoneessa ja juoksi takaisin äitinsä luo ja pakotti tämän olohuoneeseen. Äiti uskoi tällä kertaa ja huomasi, että Moses oli kuristumassa ikkunan sälekaihtimiin. Äiti meni paniikkiin, juoksi pojan apuun ja sai irrotettua tämän verhoista. Jo liilaksi muuttunut poika selvisi kuitenkin pahimmalta, kiitos Micahin ripeän toiminnan.

Lue myös: Ala-asteikäisten seksikysymykset naurattavat netissä - "Tiedän, että yhdyntä kestää 24 tuntia..."

Lue myös: Keskimmäiset lapset ovat rauhaa rakastavia menestyjiä – samaistutko 5 piirteeseen?

Lähde: Life Daily

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat