Kuva: MTV

MTV: Yllätys Maajussille morsian -ohjelmassa - morsianehdokkaat rakastuivat toisiinsa

23.10.2018 09:45 - Reija Saarinen

Juulia ja Henriikka löysivät yllättäen rakkauden toisistaan.

MTV kertoo, että tuoreen Maajusille morsian -sarjassa on tapahtunut todellinen jättiyllätys. Sivuston mukaan morsianehdokkaat Juulia sekä Henriikka löysivät toisensa kuvausten lomassa ja rakastuivat.

Maajussi-Maunon morsianehdokas Henriikka ja maajussi-Antti-Jussin ehdokas Juulia tapasivat toisensa Naantalissa, ihastuivat ja rakastuivat. Tällä hetkellä pariskunta elää kaukosuhteessa.

– Kyllähän se, että tällä suhteella oli noin hassu ja erikoinen alku, niin kyllä se on tietyllä tavalla testannut meitä ja laittanut kumpaakin miettimään asioita eri tavalla, Juulia kertoo.

Juulian matka päättyi ohjelmassa Naantaliin, Henriikka sen sijaan jatkoi Maunon maatilalle saakka. Henriikan mukaan hänellä olikin ainoastaan kaverillisia tunteita Maunoa kohtaan.

– Ehkä tämä kuvauskeissi osoitti sen, ettei enää kannata suunnitella yhtään mitään, asiat menevät kuitenkin niin kuin niiden sitten vaan pitää mennä. Mutta kyllä me aiomme ehdottomasti pitää toisistamme kiinni ja jatkaa yhdessä olemista. Ja yhdessä elämistä! Juulia summaa.

(kuva: MTV3)

Kuvassa Henriikka vasemassa yläkulmassa.

Lähde: MTV

Kilpailut

Uusimmat