Kuva: RadioPlay

Kadonneiden pikkutyttöjen vanhemmat saivat hirvittävät postipaketit - lähettäjänä oli murhaaja

24.10.2018 18:15 - Katariina Auvinen

Huorapuutarhan -murhapodcastissa tutustutaan Tsutomu Miyazakin tapaukseen, joka vavisutti Japania 1990-luvun vaihteessa.

RadioPlayn Huorapuutarhan -podcastissa kuullaan taas kaksi karmivaa sarjamurhaajatapausta. Justiina kertoo Amber Tuccaron katoamisesta, kun taas Pauliina keskittyy japanilaisesta Tsutomu Miyazakista, joka teloitettiin hirttämällä 2008. 

Miyazaki surmasi neljä 4-7-vuotiasta tyttöä vuosina 1988-1989, käytti heidän ruumiitaan seksuaalisesti hyväksi sekä söi joidenkin uhriensa ruumiita. Miehestä on käytetty nimeä Otaku-murhaaja. 

Mies syntyi Tokiossa vuonna 1962 ja hänen lapsuutensa oli onneton. Miyazakilla oli kaksi siskoa, jotka inhosivat veljeään syvästi. Miyazakia kiusattiin myös koulussa, koska hän kärsi kehityshäiriöstä, joka vaikutti hänen ranteisiinsa. Omituiset kädet olivatkin kiusaamisen syynä. Sen lisäksi mies oli etäinen vanhempiensa kanssa, mutta isoisä oli hänelle hyvin läheinen. 

Isoisän kuoleman katsotaankin laukaisseen osaksi Miyazakin sairaat teot. 

- Kun isoisä kuoli, Miyazaki halusi olla häntä edelleen lähellä ja söi osan isoisän tuhkista, Pauliina kertoo. 

Vain kolme kuukautta myöhemmin, mies kidnappaa ensimmäisen uhrina, nelljävuotiaan tytön. Hän ajaa tytön syrjäiseen metsään, jossa hän kuristaa tämän ja käyttää seksuaalisesti hyväksi lapsen ruumista. Miyazaki hautaa ruumiin metsään, mutta palaa myöhemmin leikkaamaan uhrin kädet ja jalat irti. Hän myös ottaa tytöstä kuvia.

Mies piinasi uhriensa perheitä

Valokuvaajana työskentelevä Miyazaki polttaa tytön muun ruumiin. Hän lähettää tuhkaa, hampaita, luita, valokuvia ja postikortin tytön perheelle sekä piinaa heitä jatkuvilla puhelinsoitoilla. 

Muut surmat tapahtuvat nopealla tahdilla ja ne noudattavat samaa kaavaa. Seuraava uhri on seitsemänvuotias Masami-tyttö. Masamin murhan jälkeen menee vain lyhyt aika, kun mies kidnappaa taas neljävuotiaan tytön, jonka tämä pakottaa riisuutumaan, jotta mies voi ottaa hänestä kuvia. 

Sen jälkeen hän lähettää tämänkin uhrin perheelle laatikon, joka sisälsi heidän tyttärensä jäämiä. 

- Hän vain piinasi ja kiusasi perheitä, Justiina mainitsee. 

Tämän jälkeen mies ehtii vielä murhata yhden tytön kesäkuussa 1989. Tämän uhrinsa raajaa hän söi ja hänen kerrotaan juoneen myös tytön verta.

Hän jää kuitenkin kiinni vähän ajan päästä, kun Miyazaki ahdisteli seksuaalisesti kahta tyttöä leikkipuistossa. Toinen tytöistä juoksi kertomaan vanhemmalleen ja tämä kovisteli Miyazakia sekä sai miehen pakenemaan juosten paikalta.

Mies kuitenkin palasi hakemaan autoaan myöhemmin päivällä, jolloin poliisi otti miehen kiinni. Viranomaisten suorittaessa kotietsintää Miyazakin kotiin, heitä kohtasi karmea näky. Kodissa oli yli 5700 vhs-nauhaa. 

Lue myös: Perheen hirveä piina, murhaaja asui seinien välissä - paljastui karmaisevalla viestillä

Kuuntele koko jakso RadioPlayn kautta. 

Lataa RadioPlay ilmaiseksi täältä ja kuuntele kaikki ohjelman jaksot. 

Kilpailut

Uusimmat