Kuva: Mikko Räsänen

Antti Ketonen, 40, ei haaveile perheestä: "Olen kuitenkin loppujen lopuksi aika vaikea ihminen"

15.11.2018 16:45 - Katariina Auvinen

Neljänsuora jää määrittelemättömälle tauolle vuodenvaihteessa.

Laulaja Antti Ketonen, 40, ilmoitti kesällä, että suosittu Neljänsuora-yhtye jää määrittelemättömälle tauolle vuodenvaihteessa. Yhtye on kiertänyt aktiivisesti noin parikymmentä vuotta ja se on kerännyt ympärilleen aktiivisen fanijoukon. 

Mies on muuttanut hiljattain vaimonsa kanssa Salosta Helsinkiin ja elämä tuntuu maistuvan vuokra-asunnossa erinomaisesti. 

- Olen kotiutunut Helsinkiin erinomaisesti. Täällä saa paljon enemmän aikaa lyhyemmässä ajassa. Ennen asioita piti järjestellä, kun tuli pidemmän matkan päästä, mutta nyt asiat onnistuvat lyhyelläkin varoitusajalla, Ketonen kertoo Iskelmän Satu Kotosen haastattelussa. 

Levy ilmestyy ensi vuoden puolella, mutta muuten suunnitelmat ovat avoinna. Ketosesta tuntuu omituiselta, että hänellä on viikonloput vapaana. 

- Mitä sinä teet yleensä viikonloppuisin? Onko se sitten se sauna, bisse ja joku leffa? Ketonen kyselee Kotoselta. 

Kotonen kertoo, että perheellisenä, että hän viettää paljon aikaa lastensa kanssa. Ketonen on ollut pitkään naimisissa ja parilla on Elli-koira kotona. Kotonen tiedustelee, onko miehellä mitään lapsihaaveita. 

- Broidiltani saan muutamat lapset lainaan, niin eiköhän se riitä. Olen kuitenkin aika hanka ihminen loppujen lopuksi, joten mä näkisin, että näin on hyvä olla, hän kertoo. 

Mies miettii, että hän mahdollisesti täyttää viikonloppunsa jonkinlaisilla kulttuuririennoilla. 

Lue myös: Soolouralle lähtenyt Antti Ketonen: "Neljänsuoraa ei saa millään kuopattua"

Lue myös: Iskelmä Gaala: Vuoden parhaaksi iskelmäksi valittiin Antti Ketosen ensimmäinen soolokappale

Kilpailut

Uusimmat