Kuva: Shutterstock

27-vuotias halusi maksaa opintolainansa ja keksi tavan tienata - jätti lopulta myös päivätyönsä

21.11.2018 15:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Nainen nosti 50 000 dollarin vuositienistinsä 100 000 dollarin kuukausipalkkaan.

Michelle Schroeder-Gardner -niminen 27-vuotias nainen oli velkaantunut opiskeluidensa aikana noin 38 000 dollaria, eli 33 000 euroa. Nainen kertoi Oprah.com-sivustolla, että halusi maksaa lainansa pois mahdollisimman nopeasti ja tekikin pitkiä päiviä töidensä ohella, että sai velkansa kuitattua ilman elintason laskemista.

Näin hän sen teki:

Ensin nainen ilmoittautui päivätöiden lisäksi mysteerishoppaajaksi, joka testailee verkkokauppojen palveluita ja raportoi näistä sitten verkkokauppojen johtajille. Nainen selvitti muun muassa, kuinka jouhevasti ostoprosessi sujuu ja millaista on kaupan asiakaspalvelu.

Tämän jälkeen nainen alkoi kirjoittamaan blogia, jossa antoi vinkkejä normaaleille ihmisille säästämisessä sekä avasi omaa elämäänsä. Hän työskenteli bloginsa parissa työpäivien päätteeksi useita tunteja ja alkoi saamaan sinne kävijöitä.

Lopulta eräs ystävä ehdotti hänelle blogimainontaa ja Gardner alkoi tekemään kaupallista yhteistyötä. Hänen bloginsa kasvoi kasvamistaan ja lopulta hän jätti päivätyöt kokonaan. Päivätyössä hän tienasi noin 50 000 vuodessa, mutta nyt kuukaudessa yli 100 000 dollaria.

- Pitää vain uskoa omaan tekemiseen ja olla valmis tekemään enemmän töitä kuin muut. Sillä pärjää jo pitkälle, kertoo Schroeder-Gardner, joka ei aluksi tienannut blogilla senttiäkään. Lopulta kova työ palkittiin ja nainen elättää itsensä nykyään yritys- sekä yksityisbloggaajana.

Michelle Schroeder-Gardner haluaa myös muistuttaa, että sijoittamisen opiskelu sekä säästäminen voivat pidemmän päälle tuottaa hurjia summia.

Lue myös: Säästä rahaa helposti - 8 konkreettisen vinkin avulla onnistut

Lue myös: Säästä rahaa fiksuilla elämäntapamuutoksilla - 11 neuvoa, joiden avulla vahdit kulutustasi

Lue myös: Maksaisitko timantista 44 miljoonaa? Harvinainen pinkki jalokivi myytiin ennätyssummalla

Lähde: Life Daily

Kilpailut

Uusimmat