Kuva: Emmi Moilanen

Krista Kosonen, 35: En usko, että minun pitäisi tehdä uhrauksia ollakseni parempi äiti

23.11.2018 19:15 - Katariina Auvinen

Kosonen vieraili Iskelmän Satu Kotosen Sunnuntaivieraana.

Näyttelijä Krista Kosonen, 35, vieraili Iskelmän Satu Kotosen Sunnuntaivieraana. Koko haastattelu on kuunneltavissa RadioPlayn kautta. Kosonen kertoi muun muassa uudesta rikossarjasta, Bulletsista sekä tekeillään olevasta Beforeigners-sarjasta, johon nainen on opetellut repliikkejä muinaisnorjaksi. 

Kosonen on ollut mukana myös pienessä roolissa Blade Runner -elokuvassa, joten ulkomaiden elokuvapiirit ovat tulleet jonkin verran tutuksi naiselle. Nainen viljelee usein mustaa huumoria ja sarkasmia, mutta on huomannut hillitsevänsä sitä piirrettä itsessään ulkomailla. 

- Varsinkin Yhdysvalloissa olen helposti hieman positiivisempi versio itsestäni. Vältän vitsailemasta politiikasta ja uskonnosta sekä vältän sarkasmia ja mustaa huumoria, jota viljelen yleensä Suomessa, hän kertoo Kotoselle. 

Kosonen on huomannut asian välillä kantapään kautta. 

- Saatan olla huomannut asian niin, että olen heittänyt vitsiä politiikasta, jonka jälkeen vastassa on ollut muutamat tyrmistyneet ilmeet. Tämän jälkeen vitsin selittäminen ei kuulosta hyvältä, joten olen oppinut välttämään niitä tilanteita, hän kertoo. 

Nainen on aina ajanut unelmiaan ja tehnyt paljon töitä niiden eteen. Hän on saanut esimerkin jo kotoaan. 

- Oma äitini oli itsenäinen ja työtä tekevä nainen, sellaisen esimerkin minä sain ja olen kauhean kiitollinen siitä kuvasta. En usko itsekään, että minun pitäisi tehdä uhrauksia ollakseni parempi äiti. Meillä kotona ei odottanut pullantuoksuinen äiti, mutta sain sieltä suuren ja vahvan naiskuvan, hän kertoo. 

Kososella on yksi tytär, joka on syntynyt vuonna 2015. Kotonen tiedustelee, millaisia leikkejä heillä kotona leikitään. 

- En tiedä mitä se kertoo, mutta olen saanut kunnian olla viime aikoina Pahatar Prinsessa Ruususesta. Se on hauska rooli, mutta pitää ammattinäyttelijänä koittaa vähän lieventää roolisuoritusta, ettei mitään traumoja synny, nainen nauraa pilke silmäkulmassaan. 

Kuuntele koko haastattelu RadioPlayn kautta. 

Lataa RadioPlay ilmaiseksi täältä ja kuuntele kaikki ohjelman jaksot. 

Iskelmä ja Voice.fi kuuluvat molemmat osana Bauer Mediaan. 

Lue myös: Neon2-yhtyeen Jussi Rainio: Vainosin ihmisiä humalassa

Lue myös: Lola Odusoga ei voi sietää kehuja hoikkuudesta - "Minua ei määritellä kokoni perusteella"

Lue myös: Haaveiletko vielä perheenlisäyksestä, Olli Lindholm?

Kilpailut

Uusimmat