Kuva: Senja Rapila

Haaveiletko vielä perheenlisäyksestä, Olli Lindholm?

30.10.2018 18:45 - Katariina Auvinen

Olli Lindholm vieraili Iskelmän Satu Kotosen luona ja kertoi muun muassa tuoreesta parisuhteestaan.

Laulaja Olli Lindholm, 54, vieraili Iskelmän Satu Kotosen Sunnuntaivieraana ja koko haastattelu on kuunneltavissa RadioPlayssa. Lindholm aloitti musiikkiuransa ollessaan vasta 16-vuotias. Vuosikymmenten varrelle on mahtunut melkoisia seikkailuja ja ne ovat muovanneet miestä itseäänkin. 

Lindholm on kertonut avoimesti tuoreesta suhteestaan liikunta-alalla työskentelevään Eveliinaan. Pariskunta viettää paljon aikaa keskenään ja liikunta on heidän yhteinen harrastuksensa. 

- Eveliina vetää vesijumppaa ja olen mukana siellä. Lisäksi olen innostunut joogasta. Eveliina saattaa kysyä, lähdenkö joogaan ja minähän menen. Ihmiset voivat nauraa, mutta se ei minua haittaa, Olli Lindholm kertoo. 

Olli Lindholmilla on jo kaksi aikuista lasta edellisestä liitostaan. Ella-tytär työskentelee hevostenhoitajana ja Ossi-poika työskentelee rakennusalalla. Kotonen tiedustelee myös miehen lapsihaaveista. 

- Moni on tässä vaiheessa jo toisella kierroksella, niin olisitko vielä valmis isäksi? Kotonen tiedustelee. 

Lindholmilla on selkeä vastaus. 

- Ei minulla ole enää sellaisia haaveita. Ei ole muita kuin Ossi ja Ella. 

Isän kiertue-elämä ei ole Lindholmin mukaan rasittanut perhe-elämää, kun lapset olivat pieniä. Sen sijaan yhdestä asiasta hänellä on huono omatunto. 

- Kun edessä on ollut isoja konserttikiertueita tai muita isoja produktioita, se on kiristänyt pinnaa. Minulla on ollut huono omatunto siitä, että hermoni eivät ole olleet pidemmät ja olen ollut äreä kotona, hän kertoo. 

Lue myös: Samuli Edelmann, 50, kertoo ettei haikaile enää Hollywoodiin - valitsi tietoisesti musiikin

Kuuntele koko haastattelu RadioPlayn kautta. 

Lataa RadioPlay ilmaiseksi täältä ja kuuntele kaikki ohjelman jaksot. 

Iskelmä ja Voice.fi kuuluvat molemmat osana Bauer Mediaan. 

Kilpailut

Uusimmat