Kuva: Getty Images

Miley Cyrus kotinsa tuhoutumisesta metsäpalossa: 'Olen oppinut todella paljon'

05.12.2018 19:15 - Emmi Moilanen

Laulaja kertoi elämää muuttaneesta kokemuksestaan Ryan Seacrestin haastattelussa.

Uutisoimme aiemmin, kuinka laulaja Miley Cyrus, 25, ja näyttelijä Liam Hemsworth, 28, menettivät Kaliforniassa sijaitsevan asuntonsa tuhoisissa metsäpaloissa. Nyt kotinsa menettänyt Cyrus kommentoi asiaa juontaja Ryan Seacrestin On Air -ohjelmassa, uutisoi People.

Laulajan mukaan menetys on opettanut hänelle paljon. Cyrus on kokenut tärkeäksi isänsä, country-laulaja Billy Ray Cyruksen antamat neuvot.

- Isäni on aina sanonut minulle, että elämä on sarja sopeutumisia. Ja joskus ymmärrämme vanhempamme opit vasta, kun olemme itse kartuttaneet enemmän elämänkokemusta.

- Tapahtuneen myötä alan todella ymmärtää, mitä isäni tarkoittaa. Luulen, että järkyttävän ja musertavan luonnonkatastrofin kokeminen paljastaa sen, millainen ihminen olet ja kuinka suhtaudut menetyksiin, Cyrus jatkaa.

"Olen ollut aktiivinen jäsen yhteisössä"

Järkyttävistä tapahtumista huolimatta Cyrus kertoo, että on pyrkinyt jatkamaan eteenpäin positiivisella asenteella.

- Et voi luonnonvoimille mitään, ne ovat mitä ovat. Pitää pystyä menemään itseensä ja kasvamaan sekä pohtia, mitä voin tehdä asialle? Olen ollut aktiivinen yhteisön jäsen, en vain julkisuuden henkilönä vaan ihan vain naapurina, ja se on ollut todella suuri kasvukokemus, laulaja pohtii oppimaansa.

Lue myös: Miley Cyrusin mies teki upean sankariteon, ystävä hehkuttaa - "Haluan naida tuon miehen"

Lue myös: Miley Cyrus raskaana? Erikoinen shoppailuretki kiinnitti huomion

Lue myös: Mikä elegantti kaunotar! Miley Cyrus on tyyliltään kuin eri nainen, katso

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat