Kuva: Getty Images

Jo toinen Meghan Marklen avustaja irtisanoutuu? Herttuattaren vaikea luonne on monille liikaa

10.12.2018 17:15 - Katariina Auvinen

Kuninkaallisten häiden jälkeen hovista on lähtenyt ennätyksellisen paljon työntekijöitä.

Kerroimme täällä, että jo kolme hovin luottotyöntekijää on jättänyt työnsä sen jälkeen, kun prinssi Harry nai Meghan Marklen. Hovista on kantautunut tietoa, että Markle olisi erittäin vaativa henkilö, jonka vuoksi moni on irtisanoutunut työstään. Viimeisimpänä hovin jätti Marklen läheisin avustaja Samantha Cohen, 50, joka auttoi paria häiden suunnittelussa. 

Yksityissihteeri, Samantha Cohen, 50, on kertoi lähtevänsä heti, kun kuninkaallinen vauva on syntynyt. Cohen on ollut erittäin pidetty työntekijä ja hän on ollut samassa työssään jo 17 vuotta. Cohenin olisi haluttu jatkavan vielä työtään, mutta tämä on kieltäytynyt ottamasta vakituista sopimusta vastaan. 

Daily Mail -julkaisun mukaan joukkopako todellakin johtuisi Marklen vaativuudesta ja kiukuttelusta. Nyt nimittäin hovista on kantautunut tietoa, että jo toinen Marklen läheinen avustaja olisi lähdössä työpaikastaan. Daily mail -julkaisu ei ole saanut tietoonsa nimeä, mutta se tulee heittämään vettä myllyyn sen suhteen, että Markle todellakin olisi vaativa. 

Hovista on tihkunut myös tietoa siitä, että veljesten Harryn ja prinssi Williamin välit eivät olisi koskaan olleet niin viileät kuin nyt. Syynä pidetään Meghan Marklea, jota Harry haluaa suojella kaikelta negatiiviselta julkisuudelta. Williamin kerrotaan myös kimpaantuneen siitä, että Markle sai hänen vaimonsa Catherinen kyyneliin hääjärjestelyiden aikana. 

Lue myös: Meghan Marklen vaativa tyyli sai herttuatar Catherinen itkemään - syynä tyttären mekko

Lue myös: Meghan Marklen asenne syynä avustajien lähtöihin? Kolme luottohenkilöä jätti työnsä hovissa

Lähde: Daily mail 

Kilpailut

Uusimmat