Kuva: Getty Images

Angelina Jolie mustamaalaa lapsilleen Brad Pittiä - "Hän teki alhaisen tempun"

14.12.2018 08:15 - Katariina Auvinen

Jolie oli kertonut pojalleen, ettei heidän isänsä ikinä halunnut adoptoida häntä.

Näyttelijä Angelina Joliella, 43, on kuusi lasta entisen miehensä Brad Pittin kanssa. Pari erosi jo muutama vuosi sitten, mutta he eivät ole vieläkään päässeet yhteisymmärrykseen lastensa huoltajuudesta. Pariskunnalla on adoptoituja sekä biologisia lapsia. 

Nyt kiista on ottanut askeleen synkempään suuntaan, koska Jolien on kerrottu mustamaalanneen entistä miestään rankasti omille lapsilleen. Jolie on väittänyt 15-vuotiaalle Pax-pojalleen, että tämän isä ei olisi ikinä halunnut adoptoida tätä. 

(kuva: Getty)

Hän on Daily mail -julkaisun mukaan kertonut myös pojalleen, että Pitt olisi ollut erittäin vihainen silloin, kun adoptioprosessi lähti käyntiin. 

- Tapaus on vaikuttanut Paxin ja Bradin väleihin todella paljon, vaikka Brad kielsikin sanoneensa kyseiset asiat. Jolie teki alhaisen tempun, lähde kertoo julkaisulle. 

Brad Pitt on itse selittänyt, että hän oli vain huolissaan kokonaistilanteesta Paxin adoption aikaan. Syy epäröintiin oli se, että pariskunta oli juuri alle vuosi sitten adoptoinut toisen lapsen. 

- Tuolloin he melkein lopettivat koko suhteensa, mutta päättivät kuitenkin jatkaa, lähde kertoo. 

Lasten suhde heidän isäänsä on ollut tapetilla jo jonkin aikaa. Huhujen mukaan Jolien ja Pittin liitto olisi päättynyt sen vuoksi, että vaimo oli kyllästynyt miehensä juhlintaan ja huolettomaan elämäntapaan. 

Lue myös: Huoltajuuskiista vahingoittaa vain lapsia - Angelina Jolie ja Brad Pitt vihdoin valmiina sopuun?

Lue myös: Brad Pitt ja Angelina Jolie eivät päässeet yhteisymmärrykseen - oikeus kutsuu

Lähde: Daily mail 

Kilpailut

Uusimmat