Kuva: All Over Press

Jopa hovin joulutervehdykset kielivät karua kieltään herttuattarien erilaisuudesta - katso

15.12.2018 14:15 - Katariina Auvinen

Prinssi Williamin ja tämän vaimon Catherinen joulutervehdys on hyvin maanläheinen ja lämmin. Sen sijaan Meghan Marklen ja prinssi Harryn tervehdys on täynnä säihkettä.

Brittien kuninkaalliset ja erityisesti hovin tuorein vahvistus, Meghan Markle on ollut käytöksensä vuoksi paljon otsikoissa viime aikoina. Hovista on tihkunut tietoa, että prinssi Harry ja Meghan Markle olisivat riidoissa prinssin veljen Williamin sekä tämän puolison herttuatar Catherinen kanssa. 

Syy olisi Meghan, joka on tietojen mukaan kiukutellut hovissa sekä hämmästyttänyt ihmisiä vaativuudellaan. Prinssi Harry on ollut sen sijaan todella suojelevainen raskaana olevaan puolisoaan kohtaan, joka on aiheuttanut kiistaa veljesten ja vaimojen välille. 

Hovi julkaisi eilen prinssi Williamin perheen sekä prinssi Harryn jouluterveiset kuvien muodossa. Moni pisti merkille, että jopa korteissa näkyvät herttuattarien erot todella räikeästi. Prinssi Williamin ja Catherinen kuva oli maanläheinen, herkkä ja koko perhe hymyilee kameraan päin. Sen sijaan prinssi Harryn ja tämän tuoreen puolison kuva oli täynnä säihkettä ja ilotulitusta. Kuva oli otettu parin toukokuisten häiden jatkoilla, kun ilotulitusnäytös oli käynnissä. 

Hovin lähteiden mukaan erityisesti herttuatar Catherine jännittää joulua todella paljon, koska hän ei haluaisi stressata tai kokea minkäänlaista ylimääräistä draamaa Meghanin osalta. William ja Catherine suunnittelivatkin ensin viettävänsä joulun erillään, mutta kuningatar Elisabethin kerrotaan laittaneen kapuloita rattaisiin, joten pari viettää joulun hovissa perheensä kanssa. 

Katso kuvat alta tai täältä ja täältä

Lue myös: Meghan Marklen hämmentävä esiintyminen sai ihmiset kummastelemaan: "Ei kukaan tee noin"

Lue myös: Meghan Markle rikkoi kuninkaallista etikettiä - somessa kiitellään rohkeaa vetoa

Lue myös: Jo toinen Meghan Marklen avustaja irtisanoutuu? Herttuattaren vaikea luonne on monille liikaa

Lähde: Daily mail 

Kilpailut

Uusimmat