Kuva: YouTube

Tänään tv:ssä: Petetyn naisen pakomatka kohti Kainuuta – pääosissa myös Jussi Vatanen ja Antti Holma

04.01.2019 07:15 - Emmi Moilanen

Äkkilähtö-elokuva on näyttelijä Tiina Lymin esikoisohjaus, joka sai ensi-iltansa vuonna 2016.

Draamaelokuva Äkkilähtö on näyttelijä Tiina Lymin esikoisohjaus, jonka pääosia tähdittävät näyttelijät Lotta Kaihua, Eedit Patrakka, Jussi Vatanen, Ville Tiihonen ja Antti Holma.

Elokuvan tapahtumat alkavat siitä, kun uranainen Katri (Kaihua) haaveilee pääsevänsä pakomatkalle ulkomaille yhdessä miehensä Mikon (Holma) kanssa. Lähtöä edeltävänä päivänä Katri saa Mikon kiinni toisen naisen seurasta ja löytää myös miehen vaatekaapista salikassin, joka on pullollaan käteistä.

Petetty Katri päättää hetken mielijohteesta ottaa rahat itselleen ja lähtee karkumatkalle autolla. Kyytiin on kuitenkin päätynyt myös naapurin 8-vuotias Anna (Patrakka). Tästä alkaa toiminnantäyteinen ja vauhdikas matka Kainuuseen, kohti tytön mummolaa. Kaksikko saa peräänsä myös Annan hulttioisän, Teron (Tiihonen).

Katrin ja Annan matka ei suju aivan suunnitelmien mukaan, ja kuvioita tulee sekoittamaan myös hurmaava kirpputorin pitäjä Johannes (Vatanen).

Vuonna 2016 julkaisu elokuva kuvattiin suurimmaksi osaksi Kainuussa. Poikkeuksellista Äkkilähdössä on se, että elokuvan ohjaaja, käsikirjoittajat ja tuottajat ovat kaikki naisia.

Voit katsoa Äkkilähtö-elokuvan trailerin alta.

Äkkilähtö

20.00

Mtv3

Lue myös: Jussi Vatanen kouluajoistaan: "Leikimme välitunnilla Tuntematonta sotilasta"

Lue myös: Antti Holma ratkoo ihmisten ongelmia uutuussarjassa: 'On kysytty esimerkiksi lastenteosta'

Lue myös: Ihmiset kiehtovat Mielensäpahoittaja-ohjaaja Tiina Lymiä: "Olen hirvittävä vakoilija ja kyttääjä"

Kilpailut

Uusimmat