Kuva: Emmi Moilanen

Antti Holma ratkoo ihmisten ongelmia uutuussarjassa: 'On kysytty esimerkiksi lastenteosta'

07.12.2018 12:45 - Emmi Moilanen

Näyttelijä vastaa Auta Antti! -podcast sarjassaan kuuntelijoiden lähettämiin kysymyksiin.

Auta Antti! on RadioPlayn uusi, kymmenosainen podcast-sarja, jossa näyttelijä Antti Holma vastaa kuulijoiden lähettämiin kysymyksiin. Vaikka sarjassa on päällimmäisenä huumori, Holma käsittelee aihealueita laidasta laitaan, eivätkä vakavammatkaan pulmat jää huomiotta.

Holma kertoo, että on saanut julkisen uransa myötä runsaasti yhteydenottoja yleisöltään, ja viesteissä miestä pyydetään ottamaan kantaa mitä erilaisempiin pulmiin. Idea uuteen podcastiin lähti juuri tästä ilmiöstä.

- Ihmisillä tuntuu olevan aika paljon ongelmia, ja he myös hakevat niihin apua ihan mistä vain, esimerkiksi minulta. Minulle on itketty sosiaalisen median yksityisviesteissä melkein mistä tahansa, oli sitten kysymys hiivatulehduksesta tai homovihasta, Holma paljastaa.

Jos mieheltä itseltään ei tunnu löytyvän vastausta, hän kertoo laittavansa ”vahingon kiertämään” ja kysyy niiltä, jotka osaavat ratkoa ongelman.

- Jos koen, ettei minun kannata lähteä ollenkaan viisastelemaan omien kokemusten pohjalta, kysyn muilta. Esimerkiksi äitiyteen liittyvään kysymykseen vastasi kokonaan eräs tuttavani, samoin transsukupuolinen ystäväni auttoi, kun itse en osannut, Holma kertoo Voice.fi:lle.

Juttu jatkuu kuvan alla.

(kuva: Emmi Moilanen)

”Erikoisalaani on ihmiselämän kauheus ja vaikeus”

Holman mukaan kuuntelijat ovat lähteneet uuden podcast-sarjan tekemiseen täysillä mukaan ja kysyjät ovat kartoittaneet omaa tilannettaan sekä ongelmaansa huolellisesti.

- Siitä olen ollut erityisen iloinen. Viestejä on tullut laidasta laitaan, mikä myös on ollut ihanaa. Olen saanut jo vastata kaikkeen leivonnasta lastentekoon ja hammasharjan päiden säilytykseen.

Näyttelijä kertoo olevansa neuvonantajan roolissa se tyyppi, joka neuvoo häpeilemättä. Mies kuitenkin lisää, että jokainen noudattaa neuvoja ”sitten ihan omalla vastuulla.”

- Erikoisalaani on ihmiselämän kauheus ja vaikeus, ja yleisöni tuntien tiedän, että heillä on mahdollisesti vielä hankalampaa kuin muilla. Minulle jo tulleista kysymyksistä voi päätellä, että ihmiset saavat elämänsä solmuun ihan vapaaehtoisestikin, joten mitä mutkikkaampi tilanne, sitä enemmän odotan pääseväni töihin.

Tuoreen sarjan parissa naurattaa, häkellyttää ja välillä hieman jopa nolottaakin.

- Auta Antti! on kelluke elämän merellä veden varaan joutuneille, bassobaritoniäänen ja huonojen juttujen ystäville, näyttelijä tiivistää.

Kuuntele Auta Antti! -sarjan ensimmäinen jakso alta. Uusi jakso julkaistaan RadioPlayssa aina perjantaisin. Voit ladata RadioPlay-sovelluksen ilmaiseksi täältä.

Lue myös: Antti Holma epävarmuuksista näyttelijätyössä: "Ajattelin, että minun pitää olla kuin Tommi Korpela"

Lue myös: Antti Holma: "En taistellut pätkääkään syöpääni vastaan"

Kilpailut

Uusimmat