Kuva: AOP

Naistenmiehenä tunnettu Simon Cowell rauhoittui vihdoin - iski silmänsä ystävänsä vaimoon

09.01.2019 17:45 - Katariina Auvinen

Simon Cowell ja hänen puolisonsa Lauren Silverman tapasivat ensimmäistä kertaa 2004.

Rääväsuisena televisiotuomarina ja -persoonana tunnettu Simon Cowell, 59, on ilmeisesti vihdoin löytänyt rinnalleen sielunkumppanin. Cowellin ja hänen puolisonsa Lauren Silvermanin, 41, rakkaustarina alkoi vuonna 2013, mutta he olivat tavanneet toisensa ensimmäistä kertaa lähes kymmenen vuotta aiemmin. 

Cowellilla oli vahva naistemiesten maine, mutta hän todisti sen vääräksi tavattuaan Lauren Silvermanin. Pariskunnalle syntyi poika vuonna 2014 ja se on Cowellin ainoa lapsi. Pariskunnan rakkaustarinasta on uutisoinut Good Housekeeping-julkaisu. 

Pariskunta tapasi ensimmäisen kerran toisensa 2004, kun molemmat lomailivat Barbadoksella. Tuolloin Silverman oli lomamatkalla vielä aviomiehensä Andrew Silvermanin kanssa. Cowell ja Andrew Silverman ystävystyivät, mutta jo tuolloin mediamogulin kerrottiin iskeneen silmänsä miehen vaimoon, Laureniin.

Laurenin ja Simonin suhde alkoi melkein kymmenen vuotta myöhemmin vuonna 2013, kun Lauren oli vielä naimisissa. Suhteen välissä mies ehti seurustella useiden naisten kanssa. Hän oli jopa kihloissa meikkitaiteilija Mezhgan Hussainyn kanssa, mutta parin riitaisa suhde päättyi eroon 2011. 

Sen jälkeen Cowell on kertonut koko suhteen olleen virhe. 

Laureni Silvermanin ja Simon Cowellin suhteen alku oli kuitenkin kaikkea muuta kuin helppo. 

Lauren Silverman tuli nopeasti raskaaksi suhteen alussa ja pari paljasti seurustelevansa. Silvermanilla on yksi lapsi edellisestä liitosta, jonka huoltajuudesta syntyi kiistaa naisen entisen aviomiehen kanssa. Cowell kirjoitti jopa sopimuksen, että hän ei saisi tavata Laurenin poikaa Adamia ison sakon uhalla, mutta se on nykyisin purettu. 

Kun parin yhteinen poika, Eric, syntyi vuonna 2014, se muutti miestä todella paljon. 

- Monet kysyvät, olenko muuttunut isäksi tulemisen myötä ja todellakin olen. Olen paljon pehmeämpi nykyisin, Simon Cowell on kertonut. 

Mies on vannonut rakkauttaan Silvermaniin, joten vaikuttaisi siltä, että kivikkoisesti alkanut suhde on nyt löytänyt oman uomansa. 

Lue myös: Saara Aallon serkku Sari Aalto osallistui Amerikan Talent-kisaan - Simon Cowellilta jäätävä reaktio

Lue myös: X Factor -tuomari Simon Cowellin miljoonahuvila inspiroi sisustamaan - katso upeat kuvat

Lue myös: Simon Cowell avautuu nyt pelottavasta onnettomuudestaan: "Se oli valtava shokki"

Lähde: Good Housekeeping 

Kilpailut

Uusimmat