Kuva: Senja Rapila

Erosta avautunut Sara Sieppi poseeraa suihkussa, fanit mykistyivät - "Oi jos saisin pestä selkäsi"

13.01.2019 20:45 - Iiro Myllymäki

Sara Sieppi on jakanut ahkerasti kuvia Balin-lomaltaan.

Entinen Miss Suomi Sara Sieppi on Instagramissa superseurattu kaunotar, ja viime aikoina nainen on ilahduttanut seuraajiaan jakamalla kuvia Balin-lomaltaan. Viimeisimmässä kuvassaan nainen poseeraa kameralle bikinit päällä vilvoittavassa suihkussa.

”Tää viidakkoelämä on ihanaa!! Ei huolta huomisesta”, Sieppi kirjoittaa kuvatekstissä.

Kuva on saanut ihastuneen vastaanoton.

”Niin hemmetin upee oot”, on yksi kommentoinut.

”Kaunis nainen sisältä ja ulkoa. Upea rusketus”, on toinen kehunut.

Oi jos saisin pestä selkäsi”, on myös kirjoitettu.

Jos Instagram-kuva ei näy alla, klikkaa tästä.

Sara Sieppi on paljastanut sosiaalisessa mediassa, että Balin-matkan piti olla romanttinen reissu yhdessä viihdepersoona Roope Salmisen kanssa, mutta parin viimesyksyinen ero muutti matkan olemusta. Kirjoitimme aiemmin tällä viikolla siitä, miten Sieppi avautui blogissaan eron taustoista ja suhteen ongelmista.

”Kun elää suhteessa, joka on täynnä pettämistä ja valehtelua, se jättää isot jäljet sen jälkeiseen elämään, vaikka haluaisi kuinka aloittaa alusta. En olisi halunnut olla sinisilmäinen, mutta tämä suhde teki sen minulle. Aina löytyi jokin selitys asioille, välillä jopa aivan liiankin uskottava. En erottanut totuutta enää valheesta, sillä se tehtiin aina niin taidokkaasti ja häikäilemättömästi. Tällä hetkellä en voi luottaa edes omiin ystäviini ja se tuntuu äärettömän pahalta ja surulliselta”, Sieppi kirjoitti.

Voit katsoa lisää Siepin matkakuvia alta.

Lue myös: Uhkea Sara Sieppi poseeraa bikineissä ja farkkuhameessa - kuuma kuva

Kilpailut

Uusimmat