Kuva: AOP

Menikö sinultakin ohi? Adam Lambert teki pikaisen roolisuorituksen Bohemian Rhapsody -leffassa

13.01.2019 17:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Edes monet Adam Lambertin fanit eivät tajunneet miehen esiintyneen hittielokuvassa.

Yksi viime aikojen suurimmista leffahiteistä on ollut Queen-yhtyeen tarinan kertonut Bohemian Rhapsody -elokuva. Erityisesti katsojat ovat ihastelleet Rami Malekin roolisuoritusta Freddie Mercuryna, ja mies voittikin roolistaan parhaan miespääosan Golden Globe -palkinnon.

Monelta on kuitenkin jäänyt eräs yksityiskohta huomaamatta elokuvasta. Leffassa nimittäin esiintyy Queenin nykyinen laulaja, alunperin American Idol -ohjelmasta suosioon noussut Adam Lambert. Mies on nyt nostanut asian esiin sosiaalisessa mediassa. Hän on jakanut roolihahmostaan kuvan muun muassa Instagramissa, ja kommenttien perusteella monilta katsojilta on mennyt miehen pikainen esiintyminen täysin ohi. Jos kuva ei näy alla, voit katsoa sen tästä linkistä.

LADbible kirjoittaa, että Lambert esiintyi elokuvassa rekkakuskina, jonka kanssa Freddie Mercury vaihtoi merkitseviä katseita. Kohtaus sijoittui bändin ensimmäisen Amerikan-kiertueen aikoihin, ja miesten välinen katseidenvaihto esitettiin elokuvassa ensimmäisenä merkkinä Mercuryn seksuaalisesta kiinnostuksesta miehiin.

Adam Lambert on esiintynyt Queenin solistina jo kuuden vuoden ajan. Tällä kokoonpanolla Queen on esiintynyt kaksi kertaa Suomessakin, ensin Helsingin Kaisaniemen puistossa kesällä 2016 ja myöhemmin Hartwall Arenalla marraskuussa 2017. Queenin alkuperäiskokoonpanosta mukana ovat nykyään kitaristi Brian May ja rumpali Roger Taylor.

Lue myös: Adam Lambert jatkaa Queenin keulilla - yhtye lähtee kiertueelle

Lähde: LADbible

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat