Kuva: AOP

Kahdesti "maailman kauneimmaksi" tytöksi tituleerattu kaunotar julkaisi upean kuvan 10 vuoden takaa

18.01.2019 14:45 - Katariina Auvinen

Nuori nainen on elättänyt itsensä mallina jo neljävuotiaasta lähtien. Nyt ranskalainen Thylane Blondeau osallistui kuuluisaan somehaasteeseen.

Sosiaalisessa mediassa on jo hetken aikaa levinnyt haaste, jossa on tarkoitus esitellä itsensä kymmenen vuotta sitten sekä tänä päivänä. Niin sanottu #10yearchallengeen ovat osallistuneet useat julkisuudesta tutut henkilöt kuten Eva Longoria ja Jennifer Lopez

Nyt myös "maailman kauneimmaksi" tytöksi jo kahdesti nimetty ranskalaismalli Thylane Blondeau, 17, on osallistunut myös jakamalla kuvansa kymmenen vuoden takaa sekä tänä päivänä. Jo seitsemänvuotiaana tyttö teki jo töitä mallina aktiivisesti. Hän ponnahti neljävuotiaana julkisuuteen, kun maailmalla levisi kuvia uniikit kasvonpiirteet omaavasta tytöstä, jolla on kauniit pitkät hiukset. 

Tuolloin tyttö sai heti paljon tarjouksia mallitoimistoilta ja lähtikin luomaan vanhempiensa avustuksella uraa mallimaailmassa. Nyt 17-vuotiaana nuori nainen toimii erityisesti Lacosten mainoskasvona ja elättää itsensä mallintöillä. 

Lue myös: "Maailman kauneimman lapsen" -titteli meni toistamiseen samalle tytölle - muistatko kaunottaren?

Lue myös: Muistatko "maailman kauneimmaksi" tituleeratun tytön? Sädehti nyt muotiviikoilla, katso

Lue myös: Muistatko "maailman kauneimman" tytön? Katso miltä hän näyttää nykyään

Kilpailut

Uusimmat