Kuva: AOP

Brooke Shields paljasti, kuinka hänen äitinsä suojeli häntä irvokkailta miehiltä - ylistää tapaa

22.01.2019 12:15 - Katariina Auvinen

Brooke Shields nousi tähteyteen ollessaan vain yhdeksänvuotias.

Hollywoodissa monet näyttelijät, laulajat ja mallit ovat tuoneet julki oman kokemuksensa seksuaalisesta ahdistelusta, jotta epäasiallinen käytös saataisiin kitkettyä pois. Nyt näyttelijä sekä malli Brooke Shields, 53, on avannut sanaisen arkkunsa asiasta ja kiittänyt erityisesti äitiään Teriä, joka piti nuoren kaunottaren turvassa. 

Shields oli vain yhdeksänvuotias, kun hän teki läpimurron elokuvamaailmassa. Monet lapsitähdet ovat puhuneet nyt aikuisina, että he ovat kokeneet epäasiallista kohtelua ja seksuaalista ahdistelua nuorempana. Shields on ylistänyt nyt äitiään uudessa haastattelussa, koska tämä piti naisen turvassa. 

- Jos joku mies katsoi minua himoiten, äitini tuli heti väliin ja kertoi tälle, että aikoo leikata miehen pallit irti ja syöttää ne hänelle, Shields kertoo. 

Naisen äiti toimi myös tyttärensä managerina. Teri Shields menehtyi vuonna 2012, kun hän oli kärsinyt dementiasta jo vuosia. Äidin kuolema oli tyttärelle kova paikka ja hän on kertonut ikävöivänsä äitiään todella paljon. 

(kuva: AOP)

Brooke Shields 1980-luvulla. (kuva: AOP)

Lue myös: Julkkikset, jotka ovat avoimesti kertoneet käyttävänsä Botoxia - arvaisitko heistä?

Lue myös: Brooke Shields, 52, on tyrmäävä näky bikineissä - katso kuva, joka sai seuraajat ihastelemaan

Lähde: Daily mail 

Kilpailut

Uusimmat