Kuva: AOP

Kohutun You-sarjan komistus sai fanit ihastumaan hahmoon - vastaa nyt kommentteihin

23.01.2019 09:45 - Reija Saarinen

Penn Badgleyn roolihahmo on herättänyt monenlaisia tunteita.

Tuore Netflix-sarja You on saanut ihmiset ihastumaan. Tähän mennessä kyseisen sarjan on katsonut jo 40 miljoonaa ihmistä.

Monille sarja on aiheuttanut todella ristiriitaisia tunteita, jopa pelkoa. Jotkut ovat jopa tituleeranneet tätä turhankin intohimoisesta rakkaudesta kertovaa sarjaa yhdeksi kaikkien aikojen kuumottavimmaksi. Jutun aiheesta voit lukea täältä.

Sarjassa hurmaava kirjakaupan johtaja ihastuu pakkomielteisesti aloittelevaan kirjailijattareen ja menee äärimmäisyyksiin päästäkseen osaksi tämän elämää.

Päähahmo on kuitenkin aiheuttanut myös toisenlaisia tunteita, pelon ja inhon sijaan. Monet naiset ovat kertoneet muun muassa Twitterissä, kuinka heidän sydämensä sykkii Joelle.

Nyt itse päätähti Penn Badgley onkin päättänyt ottaa kantaa keskusteluun. Hän muun muassa vastailee fanien viesteihin ja toteaa, ettei kyseessä ollut mikään ihannemies, vaan murhaaja.

"Murhaaja, joka oli todella suloinen ja välittävä."

"Erittäin kuuma murhaaja."

"Mutta miksi hän on niin kuuma."

Muun muassa näillä sanoilla naiset hehkuttavat hahmoa somessa. Badgleyn vastaus sen sijaan on selkeä.

(kuva: Twitter)

Badgleyn mukaan hän itse ei näe hahmoa todellisen ihmisen muodossa.

- Hän on sellainen juuri siksi, että hänen tarkoituksenaan on saada aikaan ristiriitaisia tunteita. En itse näe häntä todellisen ihmisen muodossa. Osa meistä inhoaa häntä, osa meistä saattaa jopa syyttää uhria, hän kertoo tuoreessa haastattelussa.

- Oikeastaan hän on hyvin keskinkertainen ihminen. Hän on impulsiivinen ja pakkomielteinen, mutta uskoo sen olevan romanttista.

Millaisia tunteita sarjan hahmo sinussa herättää?

Lue myös: Somen sekoittaneen karmivan Netflix-sarjan tulevista kausista lisätietoa

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat