Kuva: Youtube

Queen-elokuva menetti palkintoehdokkuutensa - syynä ohjaajaa vastaan nostetut syytökset

26.01.2019 08:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Singeriä syytetään useiden alle 18-vuotiaiden poikien hyväksykäyttämisestä, joka on jatkunut jo useita vuosikymmeniä.

Legendaarisesta Queen-yhtyeestä kertova elokuva Bohemian Rhapsody on tiputettu GLAAD-palkinnon ehdokaslistalta. Syynä ovat leffan ohjaaja Singeriä vastaan nostetut syytökset seksuaalisesta ahdistelusta. Singeriä syytetään useiden alle 18-vuotiaiden poikien hyväksykäyttämisestä, joka on väitösten mukaan jatkunut jo useita vuosikymmeniä.

- Viimeisten syytösten valossa, mitkä kohdistuvat ohjaaja Bryan Singeriä kohtaan, GLAAD on tehnyt vaikean päätöksen ja tiputtanut Bohemian Rhapsody -elokuvan palkintoehdokkaiden listalta. The Atlantic kertoi tällä viikolla vahingosta, jota nuoret miehet ja teini-ikäiset pojat ovat joutuneet kestämään. Sitä ei voi sivuuttaa eikä sitä voi hyväksyä missään tapauksessa, GLAAD tiedottaa.

GLAAD, eli Gay & Lesbian Alliance Against Defamation, on vuonna 1985 perustettu järjestö, joka pyrkii vaikuttamaan tiedotusvälineiden seksuaali- ja sukupuolivähemmistöistä antamaan kuvaan.

Bohemian Rhapsody on kuitenkin Oscar-gaalassa usean eri kategorian ehdokaslistalla. Saapa nähdä, vaikuttavatko uutiset myös niihin.

Lue myös: Bohemian Rhapsody -tähti Rami Malekin kuuma kaksoisveli sekoitti somen - katso

Lue myös: Bohemian Rhapsody usealla kitaralla ja ilman laulua? Vai, Wylde ja Malmsteen näyttävät mallia

Lue myös: Neljä miestä syyttää Bohemian Rhapsody -ohjaajaa raiskauksista - olivat tapahtuma-aikaan alaikäisiä

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat