Kuva: AOP

Neljä miestä syyttää Bohemian Rhapsody -ohjaajaa raiskauksista - olivat tapahtuma-aikaan alaikäisiä

23.01.2019 19:45 - Katariina Auvinen

Bryan Singeriä syytettiin ensimmäisen kerran alaikäisiin sekaantumisesta vuonna 2014.

Neljä, jo nyt aikuista miestä väittävät, että Bohemian Rhapsody -ohjaaja ja tuottaja Bryan Singer, 53, raiskasi ja käytti heitä hyväkseen, kun he olivat alaikäisiä. Asiasta uutisoi ensin The Atlantic -julkaisu. 

Yksi miehistä kertoi olleensa vain 13-vuotias, kun Singer käytti häntä hyväkseen. Toiset miehet ovat kertoneet ohjaajan tarjonneen heille akoholia ja huumeita, jonka jälkeen Singer johdatti heidät makuuhuoneeseen ja raiskasi heidät. 

Julkaisu kirjoitti asiasta vain päivä sen jälkeen, kun Singerin ohjaama elokuva oli kopannut viisi elokuva-alan palkintoalan himottua Oscar-ehdokkuutta. 

Singeriä ei syytetä ensimmäistä kertaa alaikäisiin sekaantumisesta, koska 2017 vuoden loppupuolella eräs mies ilmoitti miehen raiskanneen hänet, kun hän oli vain 17-vuotias. Sen lisäksi miestä syytettiin jo vuonna 2014 samankaltaisista tapauksista. Singer kielsi tuolloin jyrkästi tapaukset. Myöhemmin molemmat asianomaiset vetivät tapaukset käsittelystä. 

Nähtäväksi jää, aikovatko nyt Singeriä syyttävät miehet viedä asian eteenpäin viranomaisille. Mies ei itse ole kommentoinut syytöksiä. 

Lue myös: Oscar-ehdokkaat julkistettiin - parhaan elokuvan kategoriassa historiallinen ehdokas

Lue myös: Menikö sinultakin ohi? Adam Lambert teki pikaisen roolisuorituksen Bohemian Rhapsody -leffassa

Lue myös: Queen-elokuvan ohjaaja sai potkut - oudot poissaolot olivat liikaa

Lähde: The Atlantic

Kilpailut

Uusimmat