Kuva: AOP

Poliisit kutsuttiin jo toisen kerran Blac Chynan luokse - hyökkäsi poikaystävänsä kimppuun

29.01.2019 15:45 - Katariina Auvinen

Blac Chynan tempperamentti kuohahti, kun hän oletti poikaystävänsä pettäneen häntä.

Kerroimme täällä, että malli Blac Chynan, 30, kotiin tilattiin poliisit, koska ilmoittajan mukaan Chyna olisi ollut niin päihtyneessä tilassa ettei tämä olisi kyennyt huolehtimaan muutaman vuoden ikäisestä tyttärestään. Poliisin mukaan nimetön soitto oli kuitenkin perätön. Chyna jakaa Dream-tyttären huoltajuuden Kardashianin klaanin pojan, Robin, kanssa. 

(kuva: AOP)

Kardashianit ovat kertoneet avoimesti olevansa huolissaan naisen mielenterveydestä ja kyvystä huolehtia lapsesta. Nyt poliisit on nimittäin kutsuttu uudelleen Chynan luokse, mutta tällä kertaa kyseessä ei ollut perätön soitto vaan kiperä tilanne. Poliisi nimittäin yhytti Chynan käsirysystä poikaystävänsä Kid Buun, 30, kanssa. 

Pari on seurustellut toistensa kanssa vasta lyhyen aikaa, mutta tietojen mukaan suhde on ollut todella myrskyisä. Chynan mukaan riita oli lähtenyt siitä, että hän oletti miehen pettäneen häntä, joten naisella petti täysin kontrolli itseensä. 

Poliisin lisäksi paikalle saapui myös ambulanssi tarkistamaan parin vammoja. Mitä ilmeisimmin lapsi ei ollut mukana tilanteessa. 

Lue myös: Poliisi kiirehti Blac Chynan kotiin nimettömän soiton takia - perillä odotti yllätys

Lähde: Daily mail 

Kilpailut

Uusimmat