Kuva: AOP

Meghan Markle aneli isäänsä vetäytymään julkisuudesta - "Sinun tekemisesi ovat rikkoneet sydämeni"

11.02.2019 15:15 - Katariina Auvinen

Naisen kirjoittamat kirjeet vuotivat julkisuuteen.

Brittihovi ei todella ole samanlainen kuin ennen, kiitos tuoreen ja räväkän herttuattaren Meghan Marklen. Ennen avioitumistaan prinssi Harryn kanssa, yhdysvaltalainen Markle teki uraa näyttelijänä. 

Sen lisäksi, että nainen on aiheuttanut kohua hovissa, naisen ja tämän isän välit ovat olleet toisen kohun kohteena. Marklen isä Thomas, tienasi lehdistöltä rahaa myymällä juttuja tyttärestään lehdistölle. Naisen kerrotaan katkaisseen välit isäänsä avioitumisen jälkeen.

Nyt Marklen kirjoittama kirje isälleen on vuotanut julkisuuteen. Siinä nainen kertoo, että isänsä toiminta on satuttanut häntä todella paljon. 

"Isä, kirjoitan tätä todella raskain sydämin. En ymmärrä, miksi olet kääntynyt minua vastaan ja aiheuttanut minulle suunnatonta kipua tekemisilläsi. Sinun tekemisesi ovat rikkoneet sydämeni miljooniksi palasiksi jo senkin takia, ettet ole kertonut totuutta asioista. "

Kirjeestä käy ilmi, että Meghan Marklen mukaan isä ei olisi ikinä soittanut tyttärelleen häihin liittyvistä asioista. Thomas Markle ei osallistunut tyttärensä häihin. 

"Olen aina tukenut ja rakastanut sinua sekä auttanut kaikin mahdollisin tavoin. Olen ollut myös todella huolissani terveydestäsi, joten saatuani tietää vain viikko ennen häitä, että olet saanut sydänkohtauksen, olin todella huolissani. Lähetimme jonkun asunnollesi, koitin soittaa ja viestitellä sinun kanssasi, mutta et vastannut. Sen sijaan teit päätöksen puhua minulle vain lehdistön kautta." 

"Jos todella rakastat minua niin paljon kuin todella kerrot rakastavasi. Ole kiltti ja lopeta. Anna meidän elää omaa elämäämme." 

Lue myös: Meghan Marklen gaala-asu aiheutti kummastusta - hitti vai huti?

Lue myös: Meghan Marklen elettä tylytetään - antoi voimaannuttavia banaaneja seksityöläisille

Lähde: Daily mail 

Kilpailut

Uusimmat