Kuva: Teppo Kangas

Elonkerjuun uusi kappale luo voimaa suurten elämänmuutosten keskelle - katso uunituore musiikkivideo

14.02.2019 14:00 - Emmi Moilanen

Elämäntuli-kappaleen musiikkivideota kuvattiin haastavissa olosuhteissa, lumimyräkän keskellä.

Elonkerjuu-yhtye julkaisi tänään Elämäntuli nimeä kantavan singlen sekä musiikkivideon uuteen kappaleeseen. Elonkerjuu kertoo, että tuore kappale syntyi solisti Osku Ketolan ja tuottaja Samuli Turusen yhteistyönä.

Kappaleessa kuullaan muun muassa lause ”elämäntuli kanssani kulje, hautaa menneisyyden aaveeni.”

- Jos eroa ja suurta muutosta voi käsitellä keveämmällä kädellä, niin tässä se on. Koko bändin soundi sekä vahva teksti antaa mielestäni laululle juuri oikean näkökulman vaikeaan aiheeseen, Ketola kertoo.

Kappaleen musiikkivideo kuvattiin Ylistaron Könnin kylässä, vanhassa Wittingin kievarissa. Elonkerjuusta paljastetaan, että kuvausolosuhteet olivat haastavat, sillä kuvauspäivälle sattui myös tämän talven kovin lumimyräkkä.

- Kylmässä värjöttely ja odottelu palkittiin lopulta, kun saatiin aikaiseksi kappaleeseen sopiva tyylikäs video, rumpali Lenni Paarma toteaa.

Elonkerjuu juhlistaa tänä vuonna 20-vuotista uraansa ja valmistelee parhaillaan studiossa uutta albumiaan.

- Menestyksekäs ja pitkä matka on kuljettu Teuvan legendaariselta lakkitehtaalta, jossa tehtiin ensimmäinen Suukkoa vai puukkoa - ep vuonna 1999. Monet haasteet on voitettu ja bändi kulkee nyt eteenpäin suurella sydämellä, Paarma sanoo.

Voit katsoa Elonkerjuun uuden Elämäntuli-kappaleen musiikkivideon alta.

Lue myös: Elonkerjuu palasi pitkältä tauolta - katso yhtyeen uusi musiikkivideo!

Kilpailut

Uusimmat