Kuva: Shutterstock

Saara, 35, kertoo kummittelusta kotonaan - "Säikähdin ihan helv*tisti"

23.02.2019 21:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Talo sijaitsee Espoossa.

Kummitusten olemassaolosta on kiistelty aina, mutta silti useilla on erilaisia yliluonnollisia kokemuksia. Voice.Fi:n lukija Saara, 35, kertoo, että on asunut useita vuosia talossa Espoossa, jossa kummittelee.

- Täällä on tapahtunut vaikka mitä. Tavaroita on siirtynyt, valot ovat menneet itestään päälle, ovia on avautunut ja ääniä on kuulunut. Olen jo tottunut niihin, mutta mieheni ei, Saara kertoo.

Yksi karmivimmista hetkistä tapahtui viime vuoden lopussa.

- Olin yksin kotona keskellä kirkasta päivää ja ajattelin, että mies on tullut kaupoilta kotiin, sillä eteisestä kuului askeleen ääniä. Kävelin sitten iloisena miestäni vastaan, mutta siellä ei ollut ketään. Vessan ovi kuitenkin kolahti kiinni ja menin hieman paniikkiin.

Saara oli varovasti avannut oven.

- Siellä ei ollut ketään. Säikähdin ihan helv*tisti ja juoksin soittamaan miehelleni, joka oli vielä kaupassa. Kokeilin vielä pihaovea ja sekin oli lukossa, joten sieltäkään ei ketään ollut päässyt taloon.

Saara kuitenkin rakastaa taloaan.

- En haluaisi asua missään muualla eikä minua yleensä tällaiset asiat häiritse, mutta tuo oli ahdistavaa. Saapa nähdä, mitä kaikkea on vielä tulossa.

Voice.Fi ja KISS ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Vihainen kummitus kävi miehen päälle luolassa - karmiva tilanne tallentui videolle

Lue myös: Kummitus tallentui naisen Facetime-puheluun, nettikansa kommentoi - "Itse sekoaisin tuossa"

Lue myös: Kummitus tallentui turistien ryhmäkuvaan - löydätkö sen?

Kilpailut

Uusimmat