Kuva: AOP

Taylor Swift säihkyi Oscar-gaalan jatkoilla - vietti iltaa yhdessä poikaystävänsä kanssa

25.02.2019 08:15 - Emmi Moilanen

Laulaja on seurustellut näyttelijä Joe Alwynin kanssa kahden vuoden ajan.

Ihmissuhdesotkuistaan tunnettu laulaja Taylor Swift, 29, on seurustellut jo kahden vuoden ajan brittinäyttelijä Joe Alwynin, 28, kanssa. Alwynin tähdittämä elokuva The Favourite oli ehdolla vuotuisessa Oscar-gaalasta yhteensä kymmenessä kategoriassa.

Elle-sivusto uutisoi fanien uskoneen, että Swift edustaa vuotuisessa gaalassa yhdessä poikaystävänsä kanssa. Näin ei kuitenkaan käynyt, vaan laulaja antoi miehen nautiskella salamavalojen välkkeestä punaisella matolla yhdessä näyttelijä Nicholas Houltin kanssa.

Vaikka Swiftiä ei nähty gaalan punaisella matolla, nainen hemmotteli Instagram-seuraajiaan julkaisemalla kuvan, jossa poseeraa E!News-sivuston tietojen mukaan Oscar-gaalan jatkoilla. Swift on pukenut ylleen olkaimettoman iltapuvun, jonka säihkyvät hapsut varastavat huomion.

Swift on pitänyt kiinni myös tavaramerkistään, tummanpunaisesta huulipunasta ja luonnollisille laineille muotoillusta kampauksestaan. Vaikka Swift mitä ilmeisemmin jätti virallisen gaalaosuuden väliin, E!News-sivusto uutisoi laulajan ja Alwynin viettäneen loppuillan yhdessä romanttisissa merkeissä.

Voit katsoa laulajan tuoreen Instagram-kuvan alta.

Alwyn saapui punaiselle matolle yhdessä kollegansa, Nicholas Houltin kanssa.

Nicholas Hoult ja Joe Alwyn. Kuva: AOP (kuva: AOP)

Lue myös: Fanit menivät kihloihin Taylor Swiftin silmien edessä - tähdeltä huvittava reaktio

Lue myös: Kaatosateessa esiintynyt Taylor Swift pyllähti yllättäen kesken konsertin - katso video

Lue myös: Taylor Swift on lähes tunnistamaton punaisissa hiuksissa - some sekosi

Lähde: E!News, Elle

Kilpailut

Uusimmat