Kuva: All over Press

Hugh Jackmanin tähdittämä suosikkimusikaali saa jatko-osan - keskustelut leffasta on aloitettu

25.02.2019 15:45 - Niki Miettinen

Vielä ei ole varmaa, nähdäänkö The Greatest Showman -elokuvan keulakuva myös leffan jatko-osassa.

Suositulle The Greatest Showman -musikaalielokuvalle on tulossa jatko-osa, kertoi elokuvan ohjaaja Michael Gracey The Sun -julkaisulle. 

Näyttelijä Hugh Jackman, 50, esitti vuoden 2017 joulukuussa julkaistussa leffassa päähenkilöä P.T Barnumia, jonka elämään ensimmäinen elokuva perustui. Barnum kehitti 1800-luvulla kummajaisia ihailevan sirkusesityksen.

Ohjaajan mukaan Jackman aloitti projektin sanomalla aikanaan, että jos ensimmäinen elokuva menestyy, siitä luonnollisesti tehdään toinen elokuva. The Sun -julkaisun mukaan Jackmanin oletetaan näyttelevän elokuvassa, vaikka sitä ei ole vielä vahvistettu.

- Keskustelut uudesta elokuvasta on nyt aloitettu ja teemme töitä, jotta leffa saadaan tehtyä, ohjaaja totesi haastattelussa.

Graceyn mukaan ensimmäisen leffan tekemisessä oli jo omat haasteensa, koska he menettivät elokuvaa tehdessä osan rahallisesta tuestaan.

- Meillä oli pitkään epäilyksiä, että saammeko tämän projektin tehtyä, koska osa sponsoreista häipyi projektista ja menetimme heidän rahallisen tukensa, Gracey kertoi Pretty 52 -julkaisun mukaan.

The Greatest Showman -musikaalielokuva kuitenkin menestyi hankaluuksista huolimatta, ja voitti tänä vuonna palkinnon parhaasta elokuvaan tehdystä musiikista arvostetussa musiikkialan Grammy-gaalassa.

Jackman on myöntänyt aikaisemmin helmikuussa haluavansa tehdä musikaalille jatko-osan mutta epäili, onko se mahdollista.

- Mikäli elokuvalle tulee aito tilaisuus, jossa minusta tuntuu, että sen tekeminen kannattaa. Silloin kyllä kaivan silinterini kaapista, näyttelijä sanoi BBC-radiokanavan haastattelussa.

Uudesta leffasta ei ole vielä kerrottu, jatkuuko tarina siitä mihin elokuva jäi, vai keskittyykö se enemmän Barnumin aikaisempiin elämänvaiheisiin.

Lue myös: Hugh Jackman kieltäytyi James Bondin roolista - paljastaa nyt miksi

Lue myös: Näyttelijä Hugh Jackmanin poika käyttää ovelasti hyväkseen isänsä kuuluisuutta

Lue myös: Hugh Jackman tähdittää uutta musikaalielokuvaa - kertoo tositarinan kuuluisasta kummajaissirkuksesta

Lähteet: The Sun & Pretty 52

Kilpailut

Uusimmat