Kuva: All over press

Näyttelijä paljasti IT 2 -kauhuelokuvasta verisen yksityiskohdan: "Joudun tästä luultavasti pulaan"

01.03.2019 19:15 - Niki Miettinen

Kaunotar Jessica Chastain lupaili leffassa olevan kohtauksen, jollaista ei ole ennen ollut kauhuelokuvissa.

6. Syyskuuta elokuvateattereihin tulevassa IT: Chapter 2 -elokuvassa näyttelevä kaunotar Jessica Chastain, 41, paljasti talkshow-juontaja Jimmy Fallonin, 44, haastattelussa leffan olevan todella verinen. Näyttelijän mukaan leffassa on kaikkien aikojen verisin kohtaus kauhuelokuvissa.

Pienen maistiaisien verisyydestä voi nähdä uusien It-elokuvien ohjaajan Andy Muschiettin, 45, Instagram-päivityksestä, jossa Chastain halaa ohjaajaa tekovereen kastettuna leffan kulisseissa.

”Chastain oli niin onnellinen, kun pääsi sotkemaan tekoverta minun päälleni,” ohjaaja kirjoitti syyskuussa päivitykseensä.

Kaunotar näyttelee kauhuelokuvan jatko-osassa Beverly Marshia, joka on kasvanut aikuiseksi. Roolihahmo oli vuonna 2017 julkaistun It-elokuvan yksi 12-vuotiaista päähenkilöistä, joita piinasi muotoaan muuttava hirviö vuoden 1989 kesällä.

Chastain innostui Fallonin haastattelussa tulevasta elokuvasta niin paljon, ettei voinut olla kertomatta siitä pientä yksityiskohtaa.

- Se on todella pelottava ja rakastan pelottavia asioita, mutta on paljon hauskempaa esittää sitä pelottavaa hahmoa kuin sitä, kuka pelkää. Aion nyt sanoa jotain, mistä joudun luultavasti pulaan, mutta teen sen silti. Tämä saattaa paljastaa liikaa elokuvasta, mutta leffassa on kohtaus, josta sanottiin kuvauksissa, että se on kaikkien aikojen verisin kohtaus kauhuelokuvissa. Jouduin kuvausten jälkeen putsaamaan tekoverta silmämunistani vielä seuraavana päivänä, Chastain paljasti.

Haastattelussa puhuttiin myös 7. kesäkuuta julkaistavasta X-Men: Dark Phoenix -elokuvasta, jossa Chastain näyttelee leffan pelottavaa pahista.

Koko haastattelun paljastuksineen voit katsoa alapuolelta tai YouTubesta

Lue myös: It-elokuvan jatko-osa saapuu teattereihin ensi vuonna - ensimmäiset kuvat elokuvasta julki

Lue myös: Piiat-elokuvan tähden hiuksissa on täydellinen punaisen sävy - poimi idea mukaan kampaajalle

Lue myös: Poimi Jessica Chastainin huulipunavinkki talven juhliin - katso

Lähde: Digital Spy

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat