Kuva: AOP

Naomi Campbell, 48, pyörittää kahta nuorta miestä samaan aikaan? Ikäeroa 23 ja 16 vuotta

04.03.2019 10:15 - Katariina Auvinen

Entinen huippumalli on nähty läheisissä tunnelmissa kahden muusikon kanssa.

Entinen huippumalli Naomi Campbell, 48, on yhdistetty One Directionista tuttuun mieheen, Liam Payneen, 25. Parin välillä ovat leiskuneet romanssihuhut jo muutaman viikon ajan, koska pari on viettänyt tiiviisti aikaa yhdessä. 

Nyt kuitenkin julkisuuteen on vuotanut tieto, että elokuva-alan Oscar-juhlien jatkoilla Campbell olisi iskenyt silmänsä toiseen mieheen, nimittäin muusikko Drakeen, 32. Yksi paikalla olleista kertoi Mirror-julkaisulle, että pari näytti viihtyvän toistensa seurassa ja huippumalli käyttäytyi kuin sinkku konsanaan. 

Drake (kuva: AOP)

- Naomilla näytti olevan todella hauskaa Draken kanssa, lähde kertoo Mirror-julkaisulle. 

Tietojen mukaan Payne on korviaan myöden rakastunut Campbelliin, mutta nainen itse haluaa pitää suhteen kevyenä. 

- Hän ei etsi mitään vakavaa parisuhdetta, joten sen vuoksi hän ei kutsunut Liamia Oscareihinkaan. Hän ei haluaa mitään häslinkiä ympärilleen vaan vaatii tilaa itselleen, lähde kertoo. 

Liam Payne (kuva: AOP)

Campbell on viihtynyt pitkään sinkkuna. Hän on ollut kahdesti kihloissa, muttei koskaan naimisissa. Ensimmäisen kerran Campbell kihlautui vuonna 1993 U2 -yhtyeen basistin Adam Claytonin kanssa. Heidän suhteensa ajautui karikolle jo seuraavana vuonna. Sen jälkeen nainen kihlautui formulamoguli Flavio Briattoren kanssa vuonna 1998. Parin on/off-suhde päättyi vuonna 2003. 

Lue myös: Naomi Campbell iski yli 20 vuotta nuoremman komistuksen? Mieheen vetoavat vanhemmat naiset

Lue myös: Yli 40-vuotiaat julkkiskaunottaret, jotka ovat mielettömässä kunnossa - katso

Lähde: Mirror 

Kilpailut

Uusimmat