Kuva: AOP

Huulipunajäljet vedenpitävä todiste Lady Gagan ja Bradley Cooperin suhteesta? Kuva leviää netissä

04.03.2019 12:15 - Katariina Auvinen

Fanisivu julkaisi kuvan, joka oli otettu syyskuussa.

Jo parin viikon ajan on kohuttu näyttelijä Bradley Cooperin ja laulaja Lady Gagan intiimistä suhteesta toisiinsa. Kohu kuohahti elokuva-alan Oscar-gaalassa, kun parin yhteisesitys oli todella intiimi.

Kaunotar erosi muutama viikko sitten kihlatustaan ja tietojen mukaan Cooperin suhde Irina Shaykiin voi hyvin, mutta Shayk lakkasi seuraamasta Lady Gagaa sosiaalisessa mediassa, joka aiheutti kohua viileistä väleistä. 

Nyt Lady Gagan fanisivu on väittänyt löytävänsä vedenpitävät todisteet siitä, että parin suhde on lämmennyt jo syksyllä. Pari kuvattiin tähdittämänsä A Star is Born -elokuvan ensi-iltatilaisuudessa syyskuussa. Fanien huomio kiinnittyi Bradley Cooperin suun lähelle, koska näyttäisi siltä, että miehen alahuulessa on selvä huulipunajälki. Huulipuna vaikuttaisi olevan vielä tasan saman väristä kuin Lady Gagalla oli kuvassa. 

Jotkut fanit ovat olleet sitä mieltä, että on aivan normaalia suudella ystävää suoraan huulille, mutta toiset ovat pitäneet tätä kuvaa todisteena siitä, että parin välillä voisi olla muutakin kuin pelkästään ystävyyteen liittyviä tunteita toisiaan kohtaan. 

Katso kuvat alta. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Lady Gaga kommentoi romanssihuhuja Bradley Cooperiin - "Some on netin vessanpönttö"

Lue myös: Bradley Cooperin puoliso sai tarpeekseen pettämishuhuista - lopetti Lady Gagan seuraamisen

Lähde: Daily mail 

Kilpailut

Uusimmat