Kuva: Shutterstock

Suuseksi meinasi koitua naisen kohtaloksi - syy yllättää

13.03.2019 21:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Nainen vietti lopulta viikon sairaalassa.

Seksi on yleensä iloinen ja ihana asia, jossa kaksi ihmistä lähentyvät. Nyt kuitenkin eräs 31-vuotias nainen meinasi kuolla annettuaan suuseksiä kumppanilleen.

Mirror-lehti raportoi, että nainen oli niellyt kumppaninsa siemennestettä ja saanut yhtäkkiä vakavan allergisen reaktion, jossa hänellä oli vaikeuksia hengittää, ja jonka takia oksenteli myös rajusti. Nainen kiidätettiin heti sairaalaan, jossa tapausta tutkittiin.

Nainen kertoi, että on allerginen penisilliinille, mistä syy reaktioon lopulta löytyikin. Partneri oli nimittäin nauttinut neljä tuntia ennen sekstailua eräänalaista antibioottia, joka on yksi penisilliinin muodoista, korvatulehdukseensa. Lääkeaine oli siten päätynyt myös kehon kautta siemennesteeseen.

Lehden mukaan tapaus saattaa olla ensimmäinen vastaava, josta on koskaan raportoitu.

Muun muassa British Medical Journal -julkaisun toimittaja Susana Almenara on käyttänyt tapausta varoittavana esimerkkinä ja kirjoittanut allergian vaaroista. Hän haluaa myös muistuttaa kondomin käytöstä, sillä se ehkäisee monia tauteja, ja olisi auttanut kyseisessä tilanteessakin.

Allergisen reaktion saanut nainen vietti lopulta viikon sairaalassa ja toipui.

Lue myös: Harrastatko suuseksiä? Ethän unohda tätä riskiä!

Lue myös: Seksigurun neuvot kiihkeämpään seksielämään - ota haltuun jo tänään

Lue myös: Seksi elokuvissa ei aina vastaa todellisuutta - voitko samaistua listaukseen?

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat