Kuva: AOP

Kylie Jennerin suhteen kerrotaan olevan vakavassa kriisissä - tähdellä on luottamusongelma

19.03.2019 21:45 - Katariina Auvinen

Jenner löysi miehensä puhelimesta todisteita pettämisestä.

Meikkimoguli Kylie Jennerin, 21, viimeiset kuukaudet eivät ole olleet kovinkaan helppoja naiselle. Jenner heitti kotoaan ulos parhaan ystävänsä Jordyn Woodsin, joka vehtasi Khloé Kardashianin miehen, Tristan Thompsonin kanssa. 

Vain hieman yli viikko skandaalin jälkeen Jenner sai itse vihiä, että hänen oma miehensä Travis Scott, 26, olisi ilmeisimmin pettänyt naista. Tietojen mukaan nainen olisi löytänyt miehensä puhelimesta viestejä, jotka antoivat ymmärtää pettämisen tapahtuneen. 

Scott keskeytti kiertueensa ja lensi kotiin lepyttelemään rakastaan. Kaikki vaikutti ensin olevan hyvin, mutta nyt The Sun -julkaisun mukaan parin suhde voi huonommin kuin koskaan. Jennerin kerrotaan olevan erittäin epäluuloinen, eikä hän luota Scottin toimiin ollenkaan. 

Asiaa ei paranna se, että molemmat ovat olleet erittäin kiireisiä töidensä osalta omilla tahoillaan, joten he eivät ole päässeet selvittämään asiaa perin pohjin. 

Pari on seurustellut noin parin vuoden ajan. Heillä on yksivuotias tytär, jonka syntymäpäiviä vietettiin hemikuussa. Luottamusongelmista huolimatta Jenner on sitoutunut pitämään perheensä yhdessä, joten hän haluaa selvittää asian. 

Lue myös: Kylie Jennerin lisäämä kuva sai aikaan kommenttivyöryn - fanien huomio kiinnittyi taustalle

Lue myös: Kylie Jennerin ja Stormin yhteiskuva sai fanien sydämet sulamaan: "Tuo on paras tunne maailmassa"

Lähde: The Sun 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat