Kuva: AOP

Räppäritähdeltä järkyttävä paljastus: "Huumasin miehiä ja ryöstin heidät"

27.03.2019 09:45 - Iiro Myllymäki

Cardi B:n käytös tuomitaan laajalti sosiaalisessa mediassa.

Yksi tämän hetken suosituimmista räppäreistä Cardi B, 26, on kertonut menneisyydestään paljastuksen, joka on saanut monet järkyttymään. Nainen on puhunut faneilleen Instagramin livelähetyksessä. Cardi B alkoi puhua siitä, miten hän ei monen mielestä ansaitse suosiotaan.

- Olette varmaan unohtaneet, mitä kaikkea minun piti tehdä elääkseni. Minun piti stripata. Kyselin ihmisiltä, haluavatko he panna minua, ”joo joo, mennään hotelliin”. Ja huumasin miehiä ja ryöstin heidät. Sellaista tein aiemmin. Mitään ei ole annettu minulle ilmaiseksi, Cardi B sanoi kirosanojen täyttämässä purkauksessaan. 

Voit katsoa videopätkän alla olevasta twiitistä. Jos twiitti ei näy alla, klikkaa tästä.

Kyseistä Instagram-videopätkää on jaettu esimerkiksi Twitterissä, missä monet ovat ilmaisseet vahvat tunteensa Cardi B:n paljastusta kohtaan. Jotkut ovat kommentoineet, että jos mies olisi kertonut samanlaisen paljastuksen, hänelle ei sympatiaa heruisi. Twitterissä on levinnyt myös aihetunniste #SurvivingCardiB, jolla viitataan laulaja R Kellystä kertovaan kohudokumenttiin Surviving R Kelly, jossa useat naiset syyttävät Kellyä fyysisestä ja henkisestä väkivaltaisuudesta ja seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Cardi B on vastannut kohuun sosiaalisessa mediassa julkaisemallaan kirjoituksella. Nainen kirjoittaa, että Instagram-livelähetys on peräisin kolmen vuoden takaa eikä hän ole koskaan väittänyt olevansa täydellinen.

”Olen osa hiphop-kulttuuria, johon kuuluu se, että voi puhua siitä, mistä tulee ja mitä vääryyksiä on tehnyt päästäkseen siihen pisteeseen, missä nyt on. […] En koskaan esittänyt näitä asioita hohdokkaassa valossa enkä edes ole laittanut näitä kokemuksia kappaleideni sanoihin, koska en ole niistä ylpeä”, Cardi B kirjoittaa. Voit lukea hänen koko päivityksen alta tai tästä linkistä.

Nainen perustelee tekemisiään sillä, että hän vain teki mitä hänen piti tehdä selviytyäkseen. Twiitin kommenteissa naisen perusteluille ei löydy suurta ymmärrystä.

”Oliko tuo anteeksipyyntö vai pelkkä lista tekosyitä?” on yksi kysynyt.

”Hänen tukijansa ovat tekopyhiä. Jos miehestä saataisiin tietää, että hän on huumannut ja ryöstänyt naisia, se ei olisi meille ok emmekä antaisi hänen päästä kuin koira veräjästä”, kirjoittaa yksi.

Cardi B voitti parhaan rap-albumin Grammy-palkinnon helmikuussa esikoisalbumistaan Invasion of Privacy.

Lue myös: Cardi B sai ensimmäisen elokuvaroolinsa - nähdään eksoottisena tanssijana tulevassa leffassa

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat