Kuva: YouTube

Karismaattisen sarjamurhaajan tarina saa aikaan kylmiä väreitä - katso kuumottava traileri

03.04.2019 09:45 - Reija Saarinen

Elokuva saa ensi-iltansa 18. huhtikuuta.

Sarjamurhaaja Ted Bundy on ollut viime aikoina paljon otsikoissa. Hän pääsee ääneen muun muassa Netflixin dokumenttisarjassa, jota Netflixin mukaan ei kannata katsoa yksin. Aiheesta lisää täällä.

Sen lisäksi miehestä on tehty elokuva, jota tähdittää Zac Efron. Kyseinen elokuva pohjautuu enemmänkin miehen perhe-elämään, ja kertoo tarinan hänen puolisonsa silmin katsottuna. Elokuva saa ensi-iltansa 18. huhtikuuta ja sen viimeisin traileri onkin nyt julkaistu.

Pari minuuttisen pätkän perusteella on selvää, että elokuva saa aikaan kylmiä väreitä. Efronin roolisuoritus on vakuuttava ja hän vaikuttaakin olleen juuri oikea valinta elokuvan päätähdeksi.

Millaisia ajatuksia traileri sinussa herättää? Pääset katsomaan sen alta.

Ted Bundy oli yhdysvaltalainen sarjamurhaaja, joka kylvi kauhua 1970-luvulla. Hän tappoi muutaman vuoden aikana kymmeniä nuoria naisia, joiden tarkkaa lukumäärää ei edes tiedetä.

Bundy oli erittäin komea mies, joka käyttikin viehätysvoimaansa hyväkseen. Hän sai monet naiset ihastumaan ja vielä oikeudenkäyntien aikaankin moni oli vakuuttunut hänen syyttömyydestään.

Lue myös: Sarjamurhaajasta kertovan elokuvan traileri suututti ihmiset - katso ymmärrätkö syyn

Lue myös: Netflix varoittaa! Älä katso ahdistavaa rikosdokumenttisarjaa yksin

Lue myös: Ted Bundyn ex-tyttöystävä avoimena karmaisevasta yöstä: "Hän murhasi silloin jonkun"

Kilpailut

Uusimmat