Kuva: AOP

Kanye West teki ensimmäisen kunnon esiintymisensä Kardashianien tv-sarjassa - katso hämmentävä video

03.04.2019 16:15 - Iiro Myllymäki

Kanye West ei aiemmin ole antanut haastattelua Keeping Up With The Kardashians -ohjelmassa.

Vaikka Kanye West, 41, on kuulunut Kardashianien perheeseen jo pitkään, hän on vasta nyt tehnyt ensimmäisen kunnon esiintymisensä perheen supersuositussa Keeping Up With The Kardashians -tv-ohjelmassa. Mies on silloin tällöin vilahdellut ohjelmassa, mutta nyt sarjan 16. tuotantokauden avausjaksossa mies on antanut ensimmäisen haastattelun kameralle ohjelmassa.

Mies esiintyy haastattelussa yhdessä vaimonsa Kim Kardashianin, 38, kanssa. Omintakeisista lausunnoistaan tunnettu Kanye West ei pettänyt haastattelutilanteessa. Ensin hän kertoi, että tämä on hänelle ensimmäinen kerta tällaisessa haastattelussa eikä hän edes yritä onnistua hyvin. Sitten hän alkaa verrata koko tilannetta Ihmeperhe-animaatioelokuvaan.

- Teen tämän haastattelun Ihmeperhe-elokuvan takia, West sanoo ja saa vierellään istuvan Kim Kardashianin kysymään ihmeissään perustelua tälle.

- Elokuva alkaa haastatteluilla. Supersankarit antavat haastatteluja. Vaimolla on siinä iso pylly, ja näen meidän elämämme muuttuvan enemmän ja enemmän Ihmeperheen kaltaiseksi kunnes opimme lentämään, West kertoilee.

Voit katsoa pätkän Kanye Westin haastattelusta alla olevan videon alusta.

Kim Kardashian ja Kanye West ovat kolmen lapsen vanhemmat, ja nyt he odottavat neljättä lastaan. Kanye Westin lupaillaan esiintyvän entistä suuremmassa roolissa uuden kauden aikana jatkossakin. Pariskunta alkoi seurustella vuonna 2012, ja he menivät naimisiin Italiassa Firenzessä toukokuussa 2014.

Keeping Up With The Kardashian -sarjaa esitetään C More -palvelussa samaan tahtiin kuin Yhdysvalloissa.

Lue myös: Kardashianien tuore ryhmäkuva vilisee outouksia - löydätkö sinä?

Lähteet: Metro.co.uk, Insider

Kilpailut

Uusimmat