Kuva: Kanerva Mantila

MTV: Chisu kommentoi kohuttua Instagram-kuvaansa: "Mietin, voiko tätä edes julkaista"

04.04.2019 15:15 - Katariina Auvinen

Nainen lisäsi tammikuussa syntymäpäivänsä kunniaksi kuvan puolisonsa Jori Sjöroosin kanssa.

Laulaja Chisu, 37, vieraili MTV:n Vappu ja Marja Live -ohjelmassa tällä viikolla. Nainen on pysytellyt julkisuuden valokeilasta pois lähes kolme vuotta, mutta nyt häneltä on tullut ulos uutta musiikkia. 

Nainen ponnahti julkisuuteen yli kymmenen vuotta sitten. Hän täytti tammikuun alussa 37 vuotta, jonka kunniaksi Chisu julkaisi Instagramissa räväkän kuvan puolisonsa Jori Sjöroosin kanssa. Kuvassa Chisu ja Sjöroos poseeraavat kameralle ilmiselvästi pitkän illan päätteeksi. Kuva aiheutti paljon kuhinaa keskustelupalstoilla. 

Nyt nainen on selittänyt kuvan taustaa antamassaan haastattelussa ja kertonut, että mietti aluksi, voiko otosta edes julkaista. 

- Olimme Yhdysvalloissa ja olimme biisin teon lomassa löytäneet itsemme sellaisiin underground räppibileisiin, jossa tuttavamme Nina Merikallio sitten otti tämän upean installaation, Chisu nauraa. 

- Pankkikortti, joka näkyy tuossa edessäni lattialla, ei ole minun. Veimme sen kiltisti tiskille, kun löysimme sen, hän jatkaa. 

Marja Hintikka tiedustelee, että epäilikö Chisu kuvan julkaisua. 

- Kyllä mietin, voinko julkaista tällaista kuvaa, koska monet seuraavat Instagramia. Meillä oli kuvan ottamisen hetkellä takana todella kiva ilta ja meillä oli hauskaa, joten miksen voisi julkaista sitä, koska haluan näyttää sen, millainen ihminen minä todella olen, Chisu perustelee. 

Laulaja kertoo, että sosiaalinen media on vaatinut opettelua. Hän ei halua ajatella sitä, mitä muut ajattelevat vaan tehdä juuri kuten hänestä itsestä tuntuu hyvältä. 

Chisu kertoi myös haastattelussa, miten hänen ja kumppanin yhteinen työprojekti toimii. Katso koko haastattelu alta. 

Katso kuva alta. 

Lähde: MTV

Kilpailut

Uusimmat