Kuva: AOP

Katie Holmes antoi anteeksi toisen naisen vikittelyn? Palasi yhteen Jamie Foxxin kanssa

04.04.2019 22:45 - Katariina Auvinen

Pari on pitänyt yhtä jo yli viisi vuotta.

Maailmalla levisi tieto, että näyttelijäpariskunta Katie Holmes, 49, ja Jamie Foxx, 51, olisivat eronneet viiden vuoden seurustelun jälkeen. Holmes ja Foxx ovat pitäneet omasta suhteestaan erittäin matalaa profiilia, mutta suhteen oletettiin olevan ohitse, kun mies kertoi Vanity Fair -julkaisun Oscar-jatkojen jälkeen olevansa sinkku. Miehen nähtiin vikitelleen myös kaunista brunettia, jonka kanssa hän viihtyi koko illan. 

Nyt asia ei ilmeisesti olekaan niin yksinkertainen. Pari on Daily mail -julkaisun mukaan takaisin yhdessä ja he ovat onnistuneet selvittämään vaikeudet. Lähteen mukaan näyttelijäpariskunta koittaa tasapainotella kiireisen arkirytminsä kanssa. 

- Kun he voivat viettää aikaa yhdessä, he viettävät ja kun he eivät voi, niin sitten he eivät ole yhdessä, lähde kertoo. 

Pari nousi vuonna 2013 nopeasti yhteisen sävelen sen jälkeen, kun Holmes erosi Tom Cruisesta. Viime vuonna Holmes oli avoimesti Foxxin kanssa yhdessä, kun heidät nähtiin viettämässä miehen 50-vuotissyntymäpäiviä. 

- He molemmat ovat sitoutuneita uraansa sekä omiin lapsiinsa, joten he antavat toisilleen tilaa elää myös omaa elämäänsä, lähde kertoo. 

Lue myös: Katie Holmesin nahkahamelook saa haaveilemaan keväästä - näin kopioit tyylin

Lue myös: Hollywoodin superpari erosi - Jamie Foxx kommentoi asiaa välinpitämättömästi

Lähde: Daily mail 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat