Kuva: Emmi Moilanen

Blogi: Tunnettu Hollywood-näyttelijä vikitteli Lola Odusogaa - "Täysin epätodellinen tilanne"

08.04.2019 13:45 - Iiro Myllymäki

Lola Odusoga kirjoittaa blogissaan, että tunnettu miesnäyttelijä pyysi häntä lounasseuraksi erittäin intensiivisesti.

Malli ja entinen Miss Suomi Lola Odusoga, 41, kertoo Apu-lehden blogissaan tämänkeväisestä reissustaan Yhdysvaltoihin. Nainen halusi tehdä roadtripin maassa, ja samalla hän käytti tilaisuuden hyväksi ja tapasi missikollega Pia Lambergin, 28, tämän kotikaupungissa Los Angelesissa. Naiset olivat tutustuneet toisiinsa Kaunis elämä -tv-ohjelman kuvauksissa, missä heidän kemiansa olivat kohdanneet erinomaisesti.

”Muistan ihmetelleeni suuresti, että meillä klikkasi heti. En ollut odottanut sitä yhtään. Päätin jo kuvausten aikaan, kun kutsua Los Angelesiin pukkasi, että todellakin”, Odusoga kirjoittaa blogissa.

Las Vegasissa käytyään Odusoga suunnisti Los Angelesiin. Parin yhdessä vietetyn päivän aikana Odusoga ja Lamberg kävivät muun muassa patikoimassa ja Hollywoodin Walk of Fame -kaduilla. Lola Odusoga sai osansa Hollywoodin tähtipölystä yllättävällä tavalla. Yhdessä Lambergin kanssa he menivät sateensuojaan erääseen kahvilaan, jossa oli sattumalta myös nimeltä mainitsematon tunnettu miesnäyttelijä.

”Minä ehdin rekisteröidä tutut kasvot, Pia ei. Muuta ei sitten ehdittykään, ei edes kissaa sanoa, kun kyseinen herra oli jo pitelemässä minua kädestä kiinni, lepertelemässä kohteliaisuuksia ja tyrkyttämässä puhelinnumeroa lounaskutsun kera. Siis niinkun mitäh? Emme me tehneet nyt kyllä itse pienintä elettäkään. Me olimme vain paikalla, ja se ilmeisesti riitti”, Odusoga kirjoittaa.

Lola Odusogan mielestä koko tilanne oli niin hämmentävä, ettei kukaan uskoisi hänen kertomustaan, ellei myös Pia Lamberg olisi ollut todistamassa tapausta. Näyttelijä ei hellittänyt edes kaksikon teiden jo erottua.

”Herran lounaskutsulla pommitus jatkui vielä illalla somekanavia pitkin, mutta mun matka jatkuisi jo pian kohti ihan toista osavaltiota ja Suomea, Pian kotipaikan jätimme taktisesti mainitsematta. Täysin epätodellinen tilanne, mutta voidaan kai sanoa että niin Hollywoodia”, Odusoga kirjoittaa.

Voit lukea naisen koko blogipäivityksen tästä linkistä.

Lue myös: Kotiliesi: Lola Odusogalta suorat sanat vauvakilokyselyistä - "Mikä helvetti tätä maailmaa vaivaa?"

Lähde: Lola Odusogan blogi

Kilpailut

Uusimmat