Kuva: Shutterstock

Nainen avautuu epämiellyttävästä ongelmastaan - 'Kuinka pysäytän vaginapierut?'

08.04.2019 19:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Muutama keskustelija on antanut naiselle neuvoja.

Piereskely urheilutilanteissa, kuten kuntosalilla ja erilaisissa kehonhallintaharjoituksissa, on yleinen asia, jossa monet ihmiset nolostuvat. Esimerkiksi raskaiden rautojen nostaminen voi aiheuttaa epämiellyttävän tilanteen, jossa lihaksia jännitetään suurella intensiteetillä, ja pierua on hankala estää.

Reddit-palvelussa eräs nainen kertoo, että hänellä on epämiellyttävä ongelma. Nainen kirjoittaa, että hänen vaginastaan pääsee pieruja samalla, kun hän harjoittaa erilaisia jooga-asentoja.

"Miten ihmeessä pystyn estämään nolot vaginapierut joogan aikana? Vaihdoin juuri yhteistunneille ja olen todella nolostunut, kun pieru pääsee. Tätä käy liian usein!", nainen kirjoittaa.

Muutama ihminen on vastannut naiselle tämän ongelmaan. Molemmat heistä kertovat, että tilanne on tuttu eikä siitä tarvitse välittää. Toinen myös ohjeistaa paremman lihaskontrollin kehittämiseen.

"Luota minuun: Niin käy monelle naiselle, joten älä välitä siitä. Kukaan siellä joogatunnilla ei välitä ja kaikki ovat siellä samasta syystä."

"Niin vain käy, piereskely on elämän fakta. Minulla kävi samoin, kun opettelin uusia asentoja - yleensä vahingossa. Parempi lihaskontrolli korjaa tilanteen, mutta se vie aikaa. Harjoittele siis paljon!"

Näet postauksen alta.

Lue myös: Maailmalla leviää vaarallinen neuvo - älä laita persiljaa alapäähäsi

Lue myös: "Yes vagina yes" - suomalaiset kirosanat käännettiin englanniksi, videosta somehitti

Lue myös: Onko sinulla masentunut vagina? Voit kärsiä vulvodyniasta

Kilpailut

Uusimmat