Kuva: AOP

IS: Kourtney Kardashian kävi Suomessa, luksushotelli jakoi paljastavan kuvan

08.04.2019 14:30 - Iiro Myllymäki

Seurapiiritähti on lomaillut Rovaniemellä. Ilta-Sanomien mukaan hotelli paljasti naisen sijainnin.

Supersuosittu seurapiiritähti Kourtney Kardashian, 39, on käynyt vierailulla Suomessa. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Seiska. Asia kävi ilmi Kardashianin Instagramin tarinoissaan jakamasta kuvasta. Kuva on peiliselfie, joka Seiskan tietojen mukaan on otettu Arctic Treehouse -luksushotellin huoneesta. Hotelli sijaitsee Rovaniemellä. Voit katsoa kuvan alta.

Ilta-Sanomat kertoo, että Arctic Treehouse -hotelli jakoi samaisen kuvan oman Instagram-tilinsä tarinoissa, ja kiitteli kuvan yhteydessä Kourtney Kardashiania vierailustaan. IS kertoo, että hotelli kuitenkin poisti kuvan noin 13 tunnin kuluttua julkaisusta.

Idyllisen hotellin erikoisuus on jättimäiset ikkunat, joista avautuu näkymät lappilaiseen luontomaisemaan. Nähtäväksi jää, julkaiseeko Kardashian vielä Instagram-seinällään kuvia Suomen-visiitiltään.

Kourtney on kuuluisista Kardashianin sisaruksista vanhin. Naisella on Instagramissa uskomattomat 75,9 miljoonaa seuraajaa, joten suomalainen hotellihuone on saanut varsin laajan näkyvyyden – vaikka nainen ei toki itse paljastanutkaan sijaintinsa olevan Suomessa. Kourtney Kardashian tähdittää supersuosittua Keeping Up With The Kardashians -tosi-tv-sarjaa, jossa seurataan Kardashian-Jennerin perheen edesottamuksia.

Lue myös: Kourtney Kardashian on tulikuuma näky läpikuultavassa bodyssa - katso

Lähteet: Seiska, Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat