Kuva: AOP

Karita Tykkä, 42, esittelee vatsalihaksiaan Instagramissa - neuvoo, miten sinäkin saat sellaiset

09.04.2019 16:30 - Iiro Myllymäki

Nainen on jakanut treenivideon sosiaalisessa mediassa.

Malli ja terveysvalmentaja Karita Tykkä, 42, esittelee terveellistä elintapaansa Instagramissa. Nainen on nyt ladannut Instagramiin videon, jossa hän jakaa tekemänsä aamutreenin. Nainen esittelee videolla kuusi erilaista vatsalihasliikettä.

Karita Tykän someseuraajat ovat ihastelleet naisen vaivattoman näköistä liikehdintää.

Kiitos ihana Karita! Otan tuon aamuohjelmaksi... tosin ei mene noin sutjakkaasti”, on yksi kirjoittanut.

”Hyviä kauniita liikkeitä. Ja kotona voi harrastaa milloin vain”, kommentoi toinen.

Voit katsoa naisen treenivideon alta. Jos video ei näy alla, klikkaa tästä.

Videoon liittyen Tykkä on julkaissut Instagramissa myös kuvan, jossa vatsalihastreenin tulokset selkeästi näkyvät. Jos kuva ei näy alla, klikkaa tästä.

Karita Tykkä kirjoittaa myös hyvinvointiin keskittyvää blogia, jota pääset lukemaan tästä linkistä.

View this post on Instagram

Tisut, boobsit, melonit, hinkit, purjeet, pullat, daisarit, kannut... rakkaalla lapsella on monta nimeä – nyt puhutaan RINNOISTA! Rinnoissamme ei ole lihaksia, vaan niitä pitävät paikoillaan ainoastaan ohuet ja elastiset sidekudossäikeet ja iho. Rinnan alta lihas kyllä löytyy – rintalihas, jonka vuoksi joku saattaa ajatella että treenaamalla voi rintojaansa kohentaa. On hyvä tiedostaa, että kaikki ylimääräinen rinnan liike kuormittaa rintoja paikoilla pitäviä kudossäikeitä ja aiheuttaa vaurioita, joita ei saa peruutettua, paitsi ehkä kirurgin veitsen avulla... Maanvetovoima vetää puoleensa – kun siihen lisätään raskauden ja imetyksen tuomat muutokset, on ”ajokoiran korvat” -efekti valmis. Blogissa juttua rinnoista – linkki biossa. 💜 ~kaupallinen yhteistyö @shockabsorberfinland ~ . . Boobs, melons, tits, sails, buns, rack... a dear child has many names - I’m talking about BREASTS! There are no muscles in our breasts, they are only held by the thin and elastic connective tissue and skin. Under the chest, muscle can be found - the breast muscle, which may cause someone to think that exercising can improve their breasts. It is good to realize that all extra chest movement loads the breast tissue and cause damage that cannot be canceled except maybe with the help of a surgeon's knife... I wrote about this topic at my blog - link is in my bio. 💜 ~ In collaboration with @shockabsorberfinland ~

A post shared by KARITA TYKKÄ (@karitatykka) on

Lue myös: Karita Tykkä julkaisi harvinaisen yhteiskuvan miehensä kanssa - pari vietti 10-vuotishääpäivää

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat