Kuva: Mikko Räsänen

Erika Vikmanin ulkonäköä verrattiin amerikkalaiseen megatähteen - artisti ilahtui fanin huomiosta

10.04.2019 13:15 - Senni Loikala

Erään fanin mielestä Erika Vikmanin tyylissä on samaa Lady Gagan tyylin kanssa.

Laulaja Erika Vikman, 26, lomailee paraikaa Yhdysvalloissa ikonisen muusikkokumppaninsa Dannyn, 76, kanssa. Artisti on julkaissut Instagramissa matkalta useita lomakuvia, joista erityisesti tämä keräsi kehuja faneilta.

Vikman päivitti myöhään tiistaina Instagram-tiliään lomalla ottamallaan selfiellä, jossa hän edustaa stetsonissa, simpukkakorvakoruissa ja mustassa lyhythihaisessa poolossa. Artistin hiukset ovat auki ja huulet ovat punaiset.

Useat fanit ovat kehuneet Erika Vikmanin tyyliä, ja erityisesti hattuvalintaa. Yksi kommentoijista kertoi huomanneensa Vikmanin tyylissä yhdennäköisyyttä erään yhdysvaltalaisen supertähden kanssa. ”Kunnon Lady Gaga -look”, kommentissa lukee.

Erika Vikman oli vastauksensa perusteella mielissään fanin huomiosta. Vikman vastasi näin: ”Uh, I love that woman” eli vapaasti suomennettuna ”Uh, rakastan sitä naista.

Jos päivitys ei näy, pääset siihen tästä.

Alta näet kuvan, jossa Lady Gaga edustaa mustassa stetsonissa.

(kuva: AOP)

Erika Vikman ja Danny vierailivat hiljattain Voice.fi:n haastattelussa. Vikman vastasi kysymykseen siitä, miltä tuntuu, kun omasta parisuhteesta väännetään yleisesti vitsiä. Pääset lukemaan artistin yllättävän vastauksen tästä.

Kilpailut

Uusimmat