Kuva: Emmi Moilanen

Miltä tuntuu, kun omasta parisuhteesta väännetään vitsiä, Erika Vikman? Naiselta yllättävä reaktio

03.04.2019 18:45 - Iiro Myllymäki

Erika Vikmanin ja Dannyn ikäerosta on revitty paljon huumoria.

Suomalaisen viihdemaailman viime vuosien puhutuin pariskunta on eittämättä ollut laulajat Danny, 76, ja Erika Vikman, 26. Heidän ikäerostaan on kohistu, sitä on päivitelty ja sitä on ihmetelty. Pariskunta kertoo kuitenkin Voice.fi:n haastattelussa, että heidän omiin korviinsa kantautuu vain positiivisia kommentteja heidän suhteeseensa liittyen. Netin keskustelupalstoja pariskunta välttää lukemasta.

- Positiivisia kommentteja tulee somesta ja ihmisiltä suoraan päin naamaa. Mielestäni emme tarvitsisi minkäänlaista palautetta, mutta hienoa että se on vain positiivista. Jos jotain negaa on, niin emmepä ole käyneet lukemassa, Vikman sanoo.

Erityisen usein Erika Vikman törmää vanhempiin rouviin, jotka tulevat juttelemaan hänelle Dannysta.

- Minulle tulee superusein vastaan vanhoja mummoja, jotka haluavat minun lähettävän Dannylle terveisiä. He sanovat, että hän oli heidän suurin sankarinsa aikoinaan. Minusta se on ihan supersöpöä, Vikman ihastelee.

Monet haluavat myös kertoa Vikmanille, miten hienon miehen hän Dannysta on saanut itselleen. Erityisesti yhden naisen sanomiset ovat jääneet Vikmanin mieleen.

- Kun Lenita Airisto tulee kertomaan minulle, kuinka hieno tyyppi Danny on, niin silloin ei kenenkään negatiivinen mielipide merkitse mitään, Vikman kertoo.

Erika Vikman ei kuule negatiivisia kommentteja parisuhteestaan. (kuva: Emmi Moilanen)

Parisuhde vitsien aiheena

Kun Dannyn ja Erikan nimet kirjoittaa yhdessä Googlen hakukenttään, ensimmäisenä hakuehdotuksena on ”Danny Erika vitsi”. Jopa kirjailija Jari Tervo on heittänyt aiheesta huulta Twitterissä, kun kaksikon suhde paljastettiin julkisuuteen.

Miten pariskunta suhtautuu siihen, että jotkut vääntävät heidän rakkaudestaan ilkeämielistäkin huumoria?

- Tällaisten ihmisten elämästä saattaa puuttua naurua. Toivottavasti tällaiset ihmiset saavat vitsailusta iloa elämäänsä, Erika Vikman sanoo.

Heistä ei tunnu, että heidän suhdettaan olisi saatettu naurunalaiseksi.

- Olen sitä paitsi aina haaveillut, että pääsisin vitsikirjaan! Voisiko joku tehdä Danny ja Erika -vitsikirjan? Minä ostan sen ensimmäisenä! Erika Vikman nauraa.

Danny ja Erika Vikman yhdistivät ensimmäistä kertaa voimansa samassa kappaleessa, kun viime perjantaina julkaistiin 7300 päivää -kappale. Pariskunta vierailee kyseisellä DJ Oku Luukkaisen ja HesaÄijän biisillä. Voit lukea lisää kappaleesta tästä jutusta.

Lue myös: Danny, 76, ei halua Erika Vikmanin, 26, kanssa kihloihin ikänsä vuoksi - "Elämäni loppuu ehkä kohta"

Kilpailut

Uusimmat