Kuva: AOP

Game of Thrones -tähti lannistui somekommenteista - "Ajattelin olevani läski ja huono näyttelijä"

17.04.2019 12:00 - Iiro Myllymäki

Sophie Turner on avautunut mielenterveysongelmistaan ja siitä, miten kritiikki on mennyt hänen ihonsa alle.

Game of Thrones on jälleen tapetilla, kun sarjan kahdeksas ja viimeinen kausi alkoi viime sunnuntaina. Yksi sarjan nuorimmista tähdistä on Sansa Starkia näyttelevä Sophie Turner, 23. Nyt nainen on avautunut siitä, miten sosiaalisen median ilkeämieliset kommentit hänen Game of Thrones -roolistaan johtivat vakaviin seurauksiin.

Sophie Turner paljasti Dr. Philin podcast-sarjassa, että hän on kamppaillut masennuksen kanssa vuosien ajan. Hän kertoi masennuksen johtaneen itsetuhoisiin ajatuksiin. Naisen oli hankala käsitellä Game of Thrones -roolin mukanaan tuomat negatiiviset kommentit.

- Uskoin sen kaiken. Mietin, että kyllä, olen finninaamainen, läski ja huono näyttelijä. Käskin puvustajia laittamaan korsettiani tiukemmalle. Minusta tuli hyvin itsetietoinen, Turner kertoo Popsugar-sivuston mukaan.

Turner oli vain 14-vuotias, kun hän alkoi näytellä jättimäiseksi ilmiöksi nousseessa sarjassa. Hän kertoo saaneensa vaikeina aikoina paljon tukea näyttelijäkollegaltaan, niin ikään nuorena Game of Thronesissa aloittaneesta Maisie Williamsista. Turner myöntää, että kaksikko ei sosialisoinut muiden sarjan näyttelijöiden kanssa usean vuoden ajan.

Nainen on kamppaillut masennuksen kanssa 17-vuotiaasta alkaen. Sairaus johti Turnerilla siihen, että arkiset askareetkin tuntuivat liki mahdottomilta.

- Minä vain itkin ja itkin pelkästään siitä, että minun piti vaihtaa vaatteet. Ajattelin, että en pysty tähän. En voi lähteä ulos asunnostani. Ei ole mitään, mitä haluaisin tehdä, Turner kuvailee.

Sophie Turner haki apua, ja terapian ja lääkityksen myötä hän elää nyt onnellisempana kuin pitkään aikaan. Nainen kiittelee Dr. Philin haastattelussa myös kihlattuaan Joe Jonasta siitä, että tämä on ollut suureksi avuksi hänen mielenterveyskamppailujensa keskellä.

- Kun joku kertoo sinulle joka päivä, että hän rakastaa sinua, alat miettiä, miksi näin on. Se saa sinut rakastamaan itseäsi vähän enemmän, joten kyllä, voin sanoa että rakastan itseäni, Sophie Turner sanoo.

Sophie Turner on onnellisesti kihloissa Joe Jonasin kanssa. (kuva: AOP)

Lue myös: Game of Thrones -tähti paljasti, miten suhde Joe Jonasiin alkoi - moni pystyy samastumaan

Lue myös: Haluatko jo tietää, miten Game of Thrones loppuu? Tekijöiden mukaan vastaus on jo tuotu julki

Lähde: Popsugar, TMZ

Kilpailut

Uusimmat