Kuva: Senja Rapila

Jannika B poseeraa upeana ihonmyötäisessä bodyssa - ilmoittaa faneilleen ilouutisesta

19.04.2019 08:15 - Lauri Kujanpää

Toinen Nainen -albumi julkaistiin maaliskuussa.

Laulajakaunotar Jannika B, 34, julkaisi Instagram-sivullaan tyrmäävän kauniin kuvan, jossa poseeraa ihonmyötäisessä pinkissä body-asusteessa. Kaunotar ilmoittaa myös ilouutisesta, sillä hänen levynsä on mennyt hyvin kaupaksi ja lisäpainos on tulossa.

"Hyvää pääsiäistä! Ps. Toinen nainen -levyni on ilmeisesti loppunut vähän joka paikasta. Mutta hätä ei ole tämän näköinen - lisäpainos on tulossa, joten rohkeasti vain tilailemaan ja varailemaan sitä levykaupoista!" nainen kirjoittaa kuvatekstissä.

Kuva on ollut fanien mieleen, sillä se on kerännyt satoja tykkäyksiä sekä useita kehuja.

"Niin söpö"

"Kaunis!"

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Toinen nainen -albumi julkaistiin maaliskuussa. Levyn ensimmäinen single on nimeltään Kaksi, jotka pelkää.

Artisti kertoi Voice.fi-sivuston haastattelussa, että hänen laulunsa pohjautuvat usein omiin kokemuksiin, mutta lyriikoissa on mukana ”värikynää, joka rajaa tarinaa vahvemmaksi.” Kaksi, jotka pelkää -kappale porautuukin syvälle ihmissuhteisiin ja laulaja toteaa, että on seurannut vierestä sinkkuystäviensä rakkauselämää.

- Se alkutaival ja ensiaskeleet ovat vähän sellaisia haparoivia, kun kaksi ihmistä yrittää näyttää ne hyvät puolet itsestään. Sitten siinä voi jopa vähän hukata itsensä, ettei ole ehkä täysin aito oma itsensä.

- Rakkaus on aina riski, siinä on mahdollisuus johonkin ihanaan mutta se voi olla mahdollisuus myös mahalaskuun, Jannika B tiivistää kappaleen sanomaa.

Voit kuunnella biisin alta tai Spotify-palvelusta.

Lue myös: "Rakkaus on aina riski" - Jannika B kannustaa rehelliseen kommunikaation jo suhteen alussa

Lue myös: Jannika B julkaisi meikittömän kuvan - 'Gaala vastaan todellisuus'

Lue myös: Jannika B: "Toni haluaisi seitsemän lasta"

Kilpailut

Uusimmat